Bölge Haber Girişi : 20 Aralık 2010 12:31

Meclis üyelerinden öğrencilere yardım!..

Meclis üyelerinden öğrencilere yardım!..
Erzurum'un Oltu ilçesine bağlı İnci ve Özdere Köylerinde 150 öğrenciye kışlık mont, eşofman, pijama, çorap, bot ve kırtasiye yardımında bulunuldu.

Erzurum Ajans-Erzurum’un Oltu ilçesine bağlı İnci ve Özdere Köylerinde 150 öğrenciye kışlık mont, eşofman, pijama, çorap, bot ve kırtasiye yardımında bulunuldu.

İstanbul Büyükşehir Gençlik Meclis üyelerinin organize ettikleri ‘Uzaktaki Yakınlarımız’ adlı proje kapsamında Erzurum’un Oltu ilçesine bağlı İnci ve Özdere Köylerinde öğrencilere kışlık mont, eşofman, pijama, çorap, bot ve kırtasiye yardımında bulundular. Muzeffer Demir başkanlığında Divan üyesi Ethem Akın proje kordinatörü Mehmet Akif Ağırman ve Meclis üyesi Metin Ali Çelebi ile Oltu’nun İnci ve Özdere köylerindeki ilköğretim öğrencilerine 750 parçalık giyecek malzemelerini öğrencilere ulaştırdılar. 6 bölgede 7 vilayetteki ihtiyaç sahibi köylerin okullarına gitmeyi planlayan gençlik meclisi iki ilin öğrencilerine yardımlarını ulaştırdılar. Geriye kalan 5 ili de bir an önce ziyaret ederek öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak istediklerini belirttiler.

İnci Köyü Muhtarı İsmail Atlaş, Özdere Köyü Muhtarı Muhsin Demir köylerindeki öğrencilere yardım yapan İstanbul Büyükşehir Genç Meclis üyelerine teşekkür ettiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.