Erzurum Haber Girişi : 05 Ekim 2016 18:07

Mehmetçik Vakfı Temsilcisi Topdağı, Alpar Paşa'ya gitti

Mehmetçik Vakfı Temsilcisi Topdağı, Alpar Paşa'ya gitti
TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilcisi emekli Albay Sabri Topdağı, Erzurum Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Güray Alpar'ı makamında ziyaret etti.
Erzurumajans-TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilcisi emekli Albay Sabri Topdağı, Erzurum Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Güray Alpar'ı makamında ziyaret etti. 

Jandarma Bölge Komutanlığına bir süre önce atanan Tümgeneral Güray Alpar'a hayırlı olsun dileğinde bulunan Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilcisi Sabri Topdağı, bu yıl yaptıkları vekaleten kurban temin ve kesim faaliyetleri hakında bilgi verdi. Mehmetçik Vakfına artarak devam eden desteğin ve duyulan güvenin gurur verici olduğuna işaret eden Sabri Topdağı, "Bu yıl kurban bağışı miktarlarında bir önceki yıla göre Erzurum'da yüzde 44, sorumluluk bölgemiz olan 17 ilin tamamında ise yüzde 36 oranında artış oldu" diye konuştu.

Tümgeneral Güray Alpar da ziyaretten çok memnun olduğunu bildirdi. Tümgeneral Alpar, TSK Mehmetçik Vakfı hakkında şunları söyledi:

"Mehmetçik Vakfı, Türk Silahlı Kuvvetlerinde vatan hizmeti esnasında, şehit olan veya herhangi bir nedenle hayatını kaybeden Mehmetçiklerin bakmakla yükümlü oldukları yakınları ile gazi ve malul Mehmetçiklere, toplumsal olarak sahip çıkmak ve destek olmak gibi önemli bir yükümlülüğü toplum adına yerine getirmektedir. Ülke düzeyinde sosyal adaletin, toplumsal barışın ve ulusal birliğin güçlenmesine katkıda bulunuyor. Böylesine ulvi bir görevi, bizim adımıza yerine getiren Mehmetçik Vakfı'nın faaliyetlerine destek olmak, üzerimize düşen önemli bir görevdir."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.