Siyaset Haber Girişi : 09 Şubat 2015 16:35

Merkez Parti Erzurum İl Başkanı Köroğlu'ndan iddialı çıkış

Merkez Parti Erzurum İl Başkanı Köroğlu'ndan iddialı çıkış
Merkez Partisi Erzurum İl Başkanı Murat Köroğlu, AK Parti başta olmak üzere diğer partilerden çok sayıda kişinin önümüzdeki günlerde partilerine geçeceğini söyledi..
Erzurumajans-Merkez Partisi Erzurum İl Başkanı Murat Köroğlu,önümüzdeki günlerde Merkez Partisi'ne çok ciid oranda katılımların olacağını açıkladı.

Merkez Partisi  Erzurum eski İl Başkanı başkanı Mustafa Yıkıcı'nın geçen hafta içerisinde partisinden istifa etmesinin ardından genel merkez tarafından göreve atanan Murat Köroğlu, parti il binasında basın toplantısı düzenledi. Genel Başkan Yardımcısı Cemil Güngörmez ve Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri Prof. Dr. Zühal Özkurt ile Süleyman Kaptan'ın da katıldığı toplantıda konuşan Köroğlu, 7 Haziran'da yapılacak olan seçime hazır olduklarını ifade etti.

Merkez Partisi Erzurum İl Başkanı Köroğlu, Türkiye'nin çatı partisi olduklarını vurguladı. Önümüzdeki günlerde çoğunluğu AKP'li olmak üzere MHP ve CHP'den partilerine katılımların olacağını savunan Köroğlu,"Hiç bir parti ve misyonun devamı değiliz. Türkiye'nin ortak çatı partisiyiz. Önümüzdeki günlerde AKP'den partimize ciddi katılımlar olacak. Diğer partilerden de toplu katılımlar bekliyoruz. Partimize teveccüh eden yeni arkadaşlarımız için toplu katılım töreni düzenleyeceğiz." dedi.

"İKTİDAR VE MUHALEFET YETERSİZ"

İktidardaki AKP ile ana muhalefet partisi CHP'yi de isim vermeden eleştiren Köroğlu,"Maalesef TBMM çatısı altındaki iktidar ve muhalefet de bulunan siyasi partiler etkin bir politika ortaya koyamamaktadır. Bunun için ülke siyasetinde yeni oluşumlara acilen ihtiyaç duyulmuştur. Ülkede son 12 yılda yaşanan yolsuzluk, hukuksuzluk zirve yaptı. Bakara suresiyle ve tüm İslami değerlerle dalga geçildi. İslam dini hiç bu kadar rencide edilmemişti" diye konuştu.

"SİYASETİ YENİDEN OLUŞTURACAĞIZ"


Merkez Partisi olarak seçimlere hazır olduklarını ve meydanlara indiklerini de sözlerine ekleyen İl Başkanı Köroğlu, "Büyük Türkiye'nin siyasetini her anlamda yeniden oluşturmaya çalışan bir parti olarak meydanlara iniyoruz. Özellikle son yıllarda kamplaştırılan, ötekileştirilen insanlarımızın talepleri doğrultusunda her kesimi kucaklamayı amaç edinmiş bir siyasi partiyiz. Millete yalan söylemeyeceğiz, şahsi menfaatleri gözeten siyaset üretmeyerek ülke siyasetini yeniden oluşturacağız" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.