Spor Haber Girişi : 23 Temmuz 2018 20:00

Mert Nobre ve Burhan Eşer gönderildi

Mert Nobre ve Burhan Eşer gönderildi
B.B. Erzurumspor, takım kaptanları Mert Nobre ve Burhan Eşer ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.
Erzurumajans-Spor Toto 1. Lig play off finalinde Gazişehir Gaziantep’i penaltılar sonrası mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Erzurumspor’da Burhan Eşer ve Mert Nobre ile yollar ayrıldı.

Geçtiğimiz günlerde Erzurumsporlu futbolcular, ödenmeyen şampiyonluk primi nedeniyle idmana 1,5 saat gecikmeli çıkarak bir protestoda bulunmuştu. B.B. Erzurumspor’un yönetim kurulu, şampiyonluk primleri ödenmediği gerekçesiyle antrenmanı protesto edip, “disiplinsiz davranışlarda bulunan” Mert Nobre ve Burhan Eşer’i süresiz olarak kadro dışı bıraktığını açıklamıştı.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Takım kaptanlarımız Mert Nobre ve Burhan Eşer ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kulübümüze yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eder, futbol hayatlarında başarılar dileriz.”
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • kadir 01 Ocak 1970 02:00

    futbolcular yaptıkları açıklamada olayın primle alakalı olmadıklarını belirtmişler eğer futbolcuların söyledikleri doğruysa bu yapılan uygulama geçmişte ali demirhana sonraki başkana, teknik direktörlere yapılanlarla örtüşüyor ve o zaman şunu demeden edemiyor insan, hey gidi erzurum ne kadar ahde vefa bilen bir şehir oldun, geleni geçeni yüz üstü bırak emeklerini yoksay, böyle bir takımın da kendi adıma maçına da gitmem taraftarı da olmam...

  • Dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Burhanin gitmesine üzüldüm ama Nobrenin gitmesi gecikmiş bir karar hatırlayın bu nobre daha ikinci ligde iken Erzurumsporu paramı alamıyorum diye TFF ye şikayet etmişti.