Bölge Haber Girişi : 11 Mayıs 2011 11:22

MHP Adaylarının Narman çıkarması!..

MHP Adaylarının Narman çıkarması!..
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Milletvekili adayları, İl Başkanı Zekai Kaya ve partililerle birlikte Narman ilçesine çıkarma yaparak seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Erzurum Ajans-Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Milletvekili adayları, İl Başkanı Zekai Kaya ve partililerle birlikte Narman ilçesine çıkarma yaparak seçim çalışmalarını sürdürüyor.

MHP Narman ilçe başkanı Mahmut Özbek,Belediye Başkanı Y.Ahmet İşleyen ve partililer Erzurum Milletvekili adayları Oktay Öztürk, Kamil Aydın, Ertürk Çimen, Jale Hülya Alcan ve ilden gelen partilileri Demirdağ köyünde karşılayarak büyük bir konvoyla Narman’a çıkarma yaptılar. İl Başkanı Zekai Kaya ilçe binasında adayları ilçe binasını dolduran Narmanlılara tanıtarak “Adaylarımız hiçbir şaibeli işin içinde olmamış tertemiz vatan evlatlarıdır Dadaşlar olarak adaylarımızla iftihar ediyoruz sizlerden 12 haziran genel seçimlerinde bu dadaşları meclise göndermeniz için destek istiyoruz” dedi.

İlçe binasında konuşan MHP Milletvekili adayı Oktay Öztürk, Narman bizim için önemli çünkü Erzurum da MHP yi temsil eden tek belediye başkanımız ve kendisiyle gurur duyduklarını belirterek “Yerelde verdiğiniz desteği 12 Haziran’da da vermenizi istiyoruz Çünkü 12 Haziran seçimleri içerisinde Türklük kelimesinin yazıldığı anayasamızı da oylayacağız bu seçim onun için önemli. İşsizlik ve ekonomiye de değinen Öztürk bunlarda önemli ancak daha önemlisi altımızdaki topraklar ayağımızın altından çekilmek isteniyor buna dur demek için sizlerden destek istiyoruz” dedi.

Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Kamil Aydın da “Narman MHP’nin Erzurum da yanan tek ışığı. Tek devlet tek bayrak tek millet olarak yanması için destek istiyoruz Narman bizim için önemli çünkü bu ışık önce Narman dan yanmalı”.dedi

Erzurum Milletvekili adayı Ertürt Çimen ise hükümetin terör politikasını eleştirerek Abdullah Öcalan gibi bir şerefsizle pazarlık yapıldığını PKK la önce millet vekilliği konusunda anlaşıldığını öne sürerek, “Seçimlerden sonrada başkanlık sistemine geçilerek atalarımızın kanlarıyla sulayarak kazandığı bu güzel vatanın önce eyaletlere daha sonrada ayrı bağımsız bir devletin temellerinin atılacağını buna engel olacak olan MHP yi meclis dışında bırakmanın hesapları yapılıyor sizlerden 12 haziranda oylarınızla bu hesapları bozmanızı istiyorum” dedi.

Erzurum Milletvekili adayı Jale Hülya Alcan da “Ben ana şefkatiyle bu gardaşlarıma ağabeylerime bu dadaşlar destek olmak için siyasete girdim. Nene hatunlar nasıl ki kurtuluş savaşında eşlerinin, gardaşlarının yanında düşmanla çarpışarak bu vatanı bizlere emanet ettilerse biz analar bacılar da bu dadaşlara destek olmak için siyasetin içerisine girdik bizleri mahcup etmeyeceğinizden eminim” dedi.

Daha sonra MHP’nin Erzurum Milletvekili adayları Oktay Öztürk, Kamil Aydın, Ertürk Çimen, Jale Hülya Alcan, İl başkanı Zekai Kaya İlçe başkanı Mahmut Özbek Belediye başkanı İşleyen ile birlikte esnafları ve caddelerde rastlayan bütün vatandaşlarla sohbet ettiler. MHP adayları son olarak Narman Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Metin Turan’ı ziyaret ettiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.