Bölge Haber Girişi : 19 Ocak 2010 03:14

MHP Erzurumspor için verdiği sözü tuttu!..

MHP Erzurumspor için verdiği sözü tuttu!..
MHP İl Başkanı Zekai Kaya, Erzurumspor'dan en fazla alacaklı durumundaki Saffet Sancaklı'nın, alacağından vazgeçtiği açıkladı.
Erzurum Ajans-Erzurumspor’dan en fazla alacaklı durumundaki Saffet Sancaklı’nın, alacağından vazgeçtiği açıklandı.

MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, Erzurumspor’un en büyük alacaklısı durumundaki Saffet Sancaklı’nın, bu paradan vazgeçtiğini bildirdi. Parti binasında bugün bir basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Zekai Kaya, alacaklı durumdaki Saffet Sancaklı ile görüştüklerini ve imzalanan bir protokol çerçevesinde paradan vazgeçildiğini kaydetti.

Erzurumspor için düzenlenen; “Ortak Akıl, Ortak Karar” toplantısında, Saffet Sancaklı’nın alacaklarından vazgeçirilmesi işini kendisinin üstlendiğini hatırlatan Zekai Kaya, “Saffet Sancaklı’yı bulduk ve görüştük. Kendisiyle, alacaklarından vazgeçmesi hususunda bir protokol yaptık. Avukatlık masrafları olan 100 bin lirayı da, parti teşkilatımız üstlendi.” diye konuştu.

Elde edilen bu sonuca rağmen, “Ortak Akıl, Ortak Karar” sürecinde olumlu başka bir gelişmenin de yaşanmadığına dikkati çeken Kaya, “Biz ediğimizi yaptık ve Saffet Sancaklı meselesini çözdük. Belli şartlar dahilinde protokol imzaladık. Bu protokolün devreye sokulabilmesi için de, eski kulüp başkanlarının, alacaklarından resmen vazgeçmelerini gerekiyor. Çünkü Sancaklı ile imzalanan protokolde, bu yönde bir madde bulunuyor.” ifadelerini kullandı.

MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, “Ortak Akıl, Ortak Karar” sürecinin, üzerinden zaman geçirilmeden bir sonuca bağlanması gerektiğini kaydederek, söylemlerden vazgeçilmesi ve herkesin elini taşın altına koyarak, eyleme geçmesi çağrısında bulundu. Zekai Kaya, “Biz üzerimize düşeni yaptık ve beklemeye başladık. Süreci yakından izleyip, göreceğiz. Bundan sonra atılacak olan adımları da, işte bu çerçevede değerlendireceğiz.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.