Siyaset Haber Girişi : 20 Nisan 2012 17:00

MHP İl Başkanı Kaya'dan esnaf ziyareti

MHP İl Başkanı Kaya'dan esnaf ziyareti
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Zekayi Kaya Ziyaretlerine Devam Ediyor.
Erzurum Ajans-Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Zekayi Kaya Ziyaretlerine Devam Ediyor.
Başkan Kaya Sanayi esnafı ile Şükrü Paşa dolmuş durağı çalışanlarını ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi. Esnafla görüşen Kaya; “Bugün esnafımız kepenk kapatma noktasına gelmiştir. Esnafımızı içinde bulunduğu bu zor durumdan çıkarmak ve yarınlarına güvenle bakan, Türkiye ekonomisinin işleyen çarkı olma rolüne geri döndürmek en büyük hedefimizdir” dedi.
Esnafın zor durumda olduğunu belirten Kaya; “Bağ-Kur ve sigorta prim borcu bulunmayan esnafı bulmak zor. Elektrik borcu bulunmayan esnafı görmek neredeyse imkânsız, ve kredi borcu bulunmayan bir esnaf var mı” diye konuştu.
Kaya, “Küçük esnafımız artık işyerlerinde zamanlarını yan komşularıyla sohbet ederek siftahsız geçirir hale gelmiştir. Yanlarına yaklaşıp işlerin durumunu sorduğumuzda Milletimizin en önemli hasletlerinden birisi olan tevekkül duygusuyla şükretmekle birlikte, işlerinin eskisi gibi olmadığını, Bağ-Kur borçlarını sigorta prim borçlarını, kat be kat artan vergilerini zam üstüne zam gören elektrik faturalarını ödeyemez hale geldiklerini, kredi borçları yüzünden büyük sıkıntılar çektiklerini dile getirmekteler. Görüldüğü üzere ortam pekte İktidar partisinin anlattığı gibi değil. Gerçek veriler manüpüle edilerek ortaya pembe bir tablo çizilmeye çalışılmaktadır. İktidarın başardığı en büyük icraat çarpık veri trafiği ile gerçekleri gizleyip ortaya ciddi bir başarı tablosu sunmaktır. Artık bu noktada bizlere düşen görev bütün halkımızın kanayan yarası olan ekonomik tahribatı giderecek olan önerileri vatandaşlarımıza anlatarak onları aydınlatmaktır” şeklinde konuştu.
Yapılan yatırımların şehrin sadece belli bir bölümüne yapıldığını ifade eden Kaya, “Dikkat edilirse hastaneler bile nerdeyse aynı bölgede toplanmış durumdadır. Şükrü paşa mahallesindeki bir vatandaşın acil bir durumda BEAH’a nasıl gideceği malumunuzdur. Bu sıkıntılar göz önünde bulundurulacak olursa, icraatı sadece şehir içi otobüs servislerinin tabelalarına (k) kuzey (g) güney diye ayırmak yerine, şehrin kuzey bölümünde ikamet eden vatandaşa hizmet adına en azından acil durumlarda müdahale edebilecek ve en hızlı şekilde hastaları acil servislere yetiştirebilecek ambulans servisini devreye sokmak acaba çok mu zor.” Dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Vatandaş 01 Ocak 1970 02:00

    Ben hayatımda Akp oy vermem vermedimde ilk oyumu rahmetli Türkeş beyin sağlığında Türkeş beye vermiştim Türkeş bey rahmetli olana kadar sayın Kaya şunu bilsinki MHP barajda kalmasın diye oyumu Devlet beye verdim Türkeş sevgisi ağır bastı sandıkta ama Devlet bey bu halktan nasıl oy istiyor Bülent ecevit zaman nında adam gezemiyor akli dengesi gitmiş ayakabılarını unutuyor ve oda rahmetli oldu Bülent ecevitin önünde kul köle olmuş bir Devlet bey vardı kaset skandalı çıktı partimize oyun oynanıyor dedik verdik ama devlet beye oy falan vermem hem esnaf devlet bey zamanında daha kötü idi MHP sadece büyük şehir belediye başkanı Mahmut bey ozaman çalıştı yani devlet yönetmek devlet beyin işi değil ama şu Bakan bey recep bey sağlık yatırımları olmasa AKP de burda bitecekte onlarıda sayın bakan recep bey sırtlıyor memleketine hizmet ediyor sandığıa gitsem vicdanım recep akdağın hizmeti için ağır basar