Erzurum Haber Girişi : 29 Ekim 2012 16:00

MHP kadın kolları hasta ve çocukları unutmadı

MHP kadın kolları hasta ve çocukları unutmadı
MHP kadın kollarından hastane ve yuva ziyereti.
Erzurum Ajans-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Kadın Kolları İl Başkanı Mehtap Erhan Gödekmerdan ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, Kurban Bayramının dördüncü gününde Nenehatun Kadın ve Doğum Hastanesi, Palandöken Devlet Hastanesi ile Zübeyde Hanım Çocuk Yuvasını ziyaret ederek buradaki vatandaşlarla bayramlaştı.
Gödekmerdan, hastane çalışanları ile hastanedeki bölümleri gezerek yatan hastalarla refakatçilerinin bayramını kutladı.

Bayramı hastanede geçiren hastalar ise bu ziyaret karşısında duygulanarak bu ziyaretten dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler.
Hastalarla yapılan kısa bayram sohbetinin ardından, hasta yakınlarının ve bayram gününde görevi başında olan personelinde bayramlarını kutlayarak çiçek ve çikolata ikramında bulundu. Daha sonra hastalara acil şifalar dileyerek hastaneden ayrılan MHP Kadın Kolları İl Teşkilatı buradan Zübeyde Hanım Çocuk Yuvasına geçti.

Zübeyde Hanım Çocuk Yuvasında bulunan kimsesiz çocuklarla da bayramlaşan Gödekmerdan, buradaki çocuklarla da sıcak vakitler geçirdiler. Çocuklarla sohbet edip onların sıkıntılarını dinleyen heyet, daha sonra kurum yetkilileri ve çalışanları ile bayramlaştıktan sonra ayrıldılar.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Asi Dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    .....daha önceleri nerelerdeydiniz sormazlar mı? hım yerel seçimler yaklaştı şimdi anladık biraz örnek alın akp kadın kollarından sadece seçim zamanı veya seçime yakın değil tüm zamanlarda arı gibi çalışıyorlar