Siyaset Haber Girişi : 07 Mayıs 2015 19:30

MHP Milletvekili adaylarından Narman'a çıkarma

MHP Milletvekili adaylarından Narman'a çıkarma
MHP'nin Erzurum Milletvekili adayları Narman'a bağlı mahalle köylerde büyük coşkuyla karşılandı.
Erzurumajans-MHP'nin Erzurum Milletvekili adayları Narman'a bağlı mahalle köylerde büyük coşkuyla karşılandı.

Gecenin geç saatlerine kadar ev toplantılarında seçmenlerle bir araya gelen adaylar, Türkiye'nin içinde bulunduğu darboğaza dikkat çekerek, 7 Haziran seçimlerinin önemini anlattılar.

MHP Erzurum Milletvekili adayları Kamil Aydın, Zekai Kaya ve Gökhan Arslan, Narman ilçesine bağlı Şehitler, Şekerli ve Koçkaya köylerinde seçim çalışması yaptı. Beraberinde MHP'nin ilçe yöneticileriyle birlikte ilçe merkezi ve bağlı köyleri karış karış gezen adaylar, Narmanlılardan büyük ilgi gördü.

MHP Erzurum Milletvekili adayı Zekai Kaya, diğer adaylarla birlikte dört bir yanını gezdikleri Narman'da karşılaştıkları tek şeyin istismar olduğuna dikkati çekerek, "Bu hükümet Erzurum'un diğer ilçeleri gibi, Narman'ı da istismar etmiş. Köylüyü, çiftçiyi, besiciyi, esnafı perişan etmiş. Narmanlılar borçlu, Narmanlılar çaresiz. Narman esnafı yarınından emin olmadığı gibi, ayakta kalma mücadelesi veriyor. Böyle bir manzara karşısında AKP'liler bu ilçeye nasıl gelebiliyorlar, anlamış değilim" diye konuştu.

ZEKAİ KAYA: NARMAN, ERZURUM'UN AYNASIDIR?


Narman halkının hükümete karşı büyük bir tepkiye ev sahipliği yaptığını anlatan MHP Erzurum Milletvekili adayı Zekai Kaya, "Gittiğimiz her köyde, her mahallede bu hükümetten duyulan rahatsızlık ve istismar edilmiş olmanın üzüntüsünü gördük. Narmanlı hemşehrilerimiz, hesabını-kitabını her zaman iyi yapmıştır. 7 Haziran seçimlerini de, zaten bu yüzden hesap günü olarak görüyor" şeklinde konuştu. Narman'ın, geçmişten bugüne MHP'nin kale ilçelerinden birisi olduğunu dile getiren Zekai Kaya, "Narmanlı hemşehrilerimiz feraset sahibidir ve hep yüksek bir öngörü taşır. Erzurum nasıl ki, Türkiye'ye tutulan bir ayna ise, Narman da Erzurum'a tutulan bir aynadır. Ve bu aynada bu kez AKP hükümetinin yaklaşan sonu görünüyor" ifadelerini kullandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.