Siyaset Haber Girişi : 27 Mart 2014 20:21

MHP seçim çalışmalarını sürdürüyor

MHP seçim çalışmalarını sürdürüyor
30 Mart'ta yapılacak olan seçimlere 3 gün kala MHP'de çalışmalar son sürat devam ediyor.
Erzurumajans-30 Mart'ta yapılacak olan seçimlere 3 gün kala MHP'de çalışmalar son sürat devam ediyor.

Belediye başkan adayları il ve ilçe merkezlerinde seçim çalışmalarını yürütürken, MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya da, Sanayi, Hilalkent ve Şükrüpaşa'da temaslarda bulundu. Beraberinde MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk'le Sanayi esnafını ziyaret eden Başkan Kaya, dolmuş işletmecileri ile de bir araya geldi. Sektörün sorunlarını dinleyen Başkan Kaya, karşılıklı görüş alışverişinde bulunduğu işletmecilere yeni dönemde huzur ve bol kazançlı günleri garanti etti.


Dolmuş işletmecileri, Erzurum'da ki ulaşım hizmetlerine sektörünün içinden çıkılmaz bir hal aldığını ve esnafın para kazanamaz hale geldiğini anlatarak, bu konuda yerel yönetimlerden destek ve ilgi beklediklerini dile getirdiler.

MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya ise, ulaşım hizmetlerinin bir şehrin vizyonu olduğunun altını çizerek, "Bir şehrin gelişmişliğine ışık tutan kriterlerden birisi de ulaşımdır. Erzurum'da ki ulaşım hizmetlerinin hangi noktada olduğundan bahsetmeye hiç lüzum yoktur. Çünkü yerel anlamda hizmetsizlikten yakınan bir şehrin ulaşım hizmetlerinden beğeniyle bahsetmek mümkün değildir. Sektörde faaliyet gösteren hem dolmuş, hem de özel halk otobüsü işletmecileri maalesef mağdur durumdadır, biçare haldedir. Bu esnaf kardeşlerimizin sesine ses verilmemiş, sorunları göz ardı edilmiş ve yüzlerce insanın ekmek yediği bu kapı maalesef kendi kaderine terk edilmiştir" diye konuştu.

ULAŞIM HİZMETLERİ SEKTÖRÜNDE EKMEK BÜYÜYECEK


30 Mart'tan sonra işbaşına gelecek olan Milliyetçi kadrolar sayesinde Erzurum'un birçok sorunu gibi ulaşım hizmetleri sektörünün de rahat bir nefes alacağını vurgulayan MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, "Erzurum'da ulaşım sektöründe faaliyet gösteren esnaf kardeşlerimiz bir kere şundan emin olsunlar. Bizim bir tek amacımız var, o da bu şehirde ekmeği büyütmek, kazancı artırmaktır. Bundan gayrı da muradımız yoktur. İnşallah 30 Mart'tan sonra esnaf kardeşlerimizle yeniden bir araya gelecek ve sektörü içinde bulunduğu dar boğazdan kurtarmanın yollarını hep birlikte arayacağız. Hem işletmeci kardeşlerimiz para kazanacak, hem de Erzurum kalite standartlarında bir ulaşım hizmeti alacak. Biz bu sonuca hep birlikte varacağız; kimsenin ekmeğiyle oynamadan, kimseyi üzmeden, kırıp dökmeden bu sorunu birlikte aşacağız. Mevcut yönetim anlayışı devam ettiği sürece herkes bilsin ki, bu şehirde taksici de, dolmuş şoförü de, otobüs işletmecileri de zarar etmeye devam edecek. Ama biz bu sektörden ekmek yiyen herkese bol kazançlı ve bereketli günleri vaat ediyoruz" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.