Siyaset Haber Girişi : 15 Ekim 2012 17:30

MHP'den Başkan Küçükler'e jet yanıt

MHP'den Başkan Küçükler'e jet yanıt
Mlliyetçi Harekat Partisi (MHP), Erzurum Büyükşehir Belediyesine yönelik yolsuluk iddialarını sürdürdü.
Erzurum Ajans-MHP ilçe başkanları bugün düzenlediği basın toplantısında Büyükşehir Belediyesi ile ilgili yolsuzluk iddialarını tekrarladı. Milliyetçi Hareket Partisi Yakutiye İlçe Başkanı Cihan Aksakal, beraberinde Horasan, Aşkale, Olur, Narman, Tortum ve Aziziye İlçe Başkanları ile birlikte ortak basın açıklaması yaptı.

MHP İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıda konuşan Aksakal, ?Ülkemizin ve milletimizin sorunlarının tamamını, en ince ayrıntısına kadar inceleyerek araştıran ve bu sorunların çözümü için girişimlerde bulunan teşkilatımız, yaklaşık bir aydır, birilerinin gaflet içine girerek, hesap günü olan mahşeri unuturcasına, her gün gördükleri şehitlere ve cenazelere rağmen, ölümü kendilerine uzak sanıp, vatan ve millet derdi yerine kendi dertlerine düştüklerini, hunharca, haince milletin hakkını nasıl gasp ettiklerini, elimizden geldiği, dilimizin döndüğü kadar anlatmaya, Kamuoyunu aydınlatmaya gayret gösteriyoruz"dedi.

Aksakal, Büyükşehir Belediyesi'ndeki bazı yolsuzluk iddialarını ise isim ler vererek söyle sıraladı: "Tek sıkıntısı sadece seçim kazanmak olan büyükşehir belediye başkanına teşkilat olarak şunları sormak istiyoruz; Bugün basının karşısına çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler, 'Kamulaştırma Yolsuzluğu' ile ilgili olarak Milliyetçi Hareket Partili yöneticilerin kendisini arayıp teşekkür ettiğini belirtmiştir. Bilinsin ki; hiçbir Milliyetçi Hareket Partili yöneticiler, onu arayarak teşekkür edecek kadar alçalmazlar.

Varsa doğruluğu bu olayı açıklamaz ise kendisi kamuoyu nezdinde bir kez daha müfteri duruma düşecektir. Lakin kendisi zaten bu durumlara alışık bir kişiliktedir.Yolsuzluğu kendisinin ortaya çıkardığını söylemesi, kendisinin ne kadar yalancı olduğunu ortaya koymaktadır. Kendisi Antalya?da iken acaba kim onu arayıp ta, belediye personellerinden birisinin elinde evraklarla adliye koridorlarında gezdiğini haber vermiştir.

Ve bunun üzerine o personeli telefonla arayıp, yalvarırcasına evrakları savcılığa teslim etmemesini isteyen Başkan Küçükler değil midir?

Dönüşünden bir gün sonra personelin elinden evrakları alıp bir kısmını yok ettikten sonra, diğer kalan kısmını savcılığa götürerek kendisini hafiye ilan etmemiş midir?

ER-TANSA çiftliğinin o zamanki müdürü Selahattin TURAN, acaba ne maksatla makam şoförünü, Müceldili konağının sorumlu müdürü olarak gayri resmi bir şekilde atıyor?

Kazım Göçgen'in, ER-TANSA çiftliğinin parasıyla eğlendiğinin tespit edilmesi nedeniyle, olayı örtbas etmek adına, bu kişinin harcadığı tutarın, maaşından azar azar tahsil edildiği yalan mıdır?

Ulaştırma Dairesi Başkanınız Amir Badur'un kardeşi olan Parkomat Müdürü Naci Badur'un eşini parkomattan sigortalattığı yalan mıdır?

Gerek Batum'a götürülmeyen bir müfettiş tarafından, yada mahkeme tarafından incelenecek olursa, Selahattin TURAN'ın görev yaptığı döneme ait "Z" raporları ile kasa defterleri, acaba birbirlerini tutuyor mu?

Deniz beyin oğlunun dershane masrafı, Deniz beyin evinin eşya, kira, yakıt ve benzeri giderlerinin ER-TANSA çiftliğinizin müdürü Selahattin TURAN tarafından ER-TANSA kaynaklı karşılandığı doğrumudur?

Selahattin Turan'ın kardeşine ait olan 25 HC 323 plakalı 2005 model siyah passat araca ödenen gayri resmi kira parası ne kadardır?
Ve.....
Sayın Selahattin Turan,
Tebrizkapı Kültür ve Sanat Çarşısına ait kasadan, gecenin bir yarısı kameraları kapatmak suretiyle, isimleri bizde saklı olan 2 arkadaşı da arabada beklerken hangi sıfatla para alıyor?
Daha sonra orada bekçilik yapan Yusuf Küçükler?in işten çıkarılmasının gerçek nedeni nedir? Yoksa görmemesi gerekenleri mi gördü, duymaması gerekenlerimi duydu?

ER-TANSA çiftliğinizde yapılan bunca yolsuzluğun sonucunda ortaya çıkan 300 bin TL ile 500 bin TL olduğu tahmin edilen açığın kapatılması için, çiftlik müdürünüz Selahattin TURAN'I görevden aldıktan sonra, fatura getirmesi için kendisine süre verilmedi mi?

Ve bu süre içerisinde bu zatı muhteremin açıklarını kapatmak adına, esnaftan kişisel ve kurumsal yaptırımlarla 1 Nisan 2012 tarihinden sonra topladığı faturaların toplamı ne kadardır?
Şimdi... Acaba yetkililer sizin muhasebe büronuza girecek olsa neyle karşılaşacaklar?

Son olarak il başkanımızı muhatap almadığını söyleyen sayın Küçükler, bu konuda da seni anlıyoruz. İl Başkanımızı muhatap almaman çok doğal çünkü, il başkanımızın ne yolsuzluğu, ne dolandırıcılığı, nede hırsızlığı vardır. İl Başkanımızın da belirttiği gibi bizi takip etmeye devam edin."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • eser 01 Ocak 1970 02:00

    bari başkalarına iftira atmasın bunlardan herşey çıkar şimdi birlik olmuş iftira peşine düşmüş bu haramgahlar

  • RUH ADAM 01 Ocak 1970 02:00

    BU ADAM GIRTLAĞINA KADAR BATMIŞ BÜYÜK ŞEHRİN KÜÇÜK BELEDİYE BAŞKANI

  • okuryazar 01 Ocak 1970 02:00

    hangi medya kuruluşuna usulsüz olarak ERTANSA kasasından paralar ödenmiştir..bundan haberiniz varmıdır...Başkan Küçükler, Ertansa`dan hangi medya patronlarına ne kadar paralar ödemiştir bunu da açıklamalıdır...