Siyaset Haber Girişi : 24 Mayıs 2014 21:16

MHP'li Öztürk: Erdoğan Çankaya'da terör estirir

MHP'li Öztürk: Erdoğan Çankaya'da terör estirir
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum milletvekili Oktay Öztürk, Yayın Yönetmenimiz Orhan Bozkurt'a çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
Erzurumajans-Gezi ve incelemelerde bulunmak üzere  Erzurum'a gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Milletvekili Oktay Öztürk, il başkanı Zekai Kaya ile birlikte Erzurum Ajans'ı ziyaret etti. Yayın Yönetmenimiz Orhan Bozkurt'la görüşen Öztürk, meclis çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi ve çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

ÖZTÜRK: ERDOĞAN ÇANKAYA'DA SİYASİ TERÖR ESTİRİR

Cumhurbaşkanlığı seçimlerini çok önemsediklerini ve vatandaşların'ın doğru kararı vereceğine canı gönülden inandığını ifade eden Öztürk, "Başbakan Erdoğan'ın otoriter mizacına, demokrasi ve özgürlükle bağdaşmayan tavırlarına aziz Türk milleti duyarsız kalmamalı, sandıkta ve özellikle Cumhurbaşkanı Seçiminde tarihi vazifesini ifa etmelidir. Artık kesin ve net olarak anlaşılmıştır ki bu kutuplaştırıcı, ayrımcı ve ötekileştirici zihniyetle Erdoğan'ın, maazallah Çankaya'ya çıkması hâlinde bütün muhalefet ve aleyhinde faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerine dönük siyasi terör estireceği gün gibi ortadadır"dedi.

KAYA: BELEDİYELER
YAKIN TAKİBİMİZDE


MHP İl Başkanı Zekai Kaya ise, 30 Mart seçimlerinin ardından belediyelerin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, "AK Partili belediye başkanlarının seçim öncesi vaadlerini yakından takip ediyoruz. Seçimlerin ardından geçen 2 aylık süreçte hiç bir çalışma göremedik. Tüm olumsuzlukları halkımızla paylaşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın"şeklinde konuştu.

Yayın Yönetmenimiz Orhan Bozkurt ise  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Öztürk ve Kaya'ya çalışmalarında başarılar diledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.