Siyaset Haber Girişi : 27 Ağustos 2016 18:05

Milletvekili Aydın'dan hayırlı olsun ziyareti

Milletvekili Aydın'dan hayırlı olsun ziyareti
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'ya tebrik ziyaretleri devam ederken, Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın da kendilerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Erzurumajans-Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'ya tebrik ziyaretleri devam ederken, Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın da kendilerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 

Atatürk Üniversitesi'nin bir mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğunu belirten Aydın, "Erzurum milletvekilleri olarak üniversitemiz ve şehrimiz için üzerimize düşen görevleri yapmaya hazırız" dedi.

Rektör Çomaklı, üniversite yönetimi olarak adaletli, liyakatli ve eşitlikçi bir politika izleyeceklerini belirterek, Milletvekili Aydın'ın nazik ziyaretleri ve güzel temennileri için kendilerine teşekkür etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Akademik 01 Ocak 1970 02:00

    Ömer Çomaklı milli görüşçü Kamil Aydın milliyetçi ya çomaklı milli görüşçü ya da aydın milliyetçi değil :) Ziyaret bahane Menfaat şahane :(