Bölge Haber Girişi : 12 Mayıs 2010 17:07

Milletvekili Gülyurt Pasinler'de!..

Milletvekili Gülyurt Pasinler'de!..
Ak Parti Erzurum Milletvekili Muzaffer Gülyurt Pasinler'de incelemelerde bulundu.
Erzurum Ajans-Ak Parti Erzurum Milletvekili Muzaffer Gülyurt Pasinler’de incelemelerde bulundu. Gülyurt, parti ilçe binasında ilçe yönetimiyle bir araya gelerek onların sıkıntılarını dinledikten sonra Pasinler Belediyesine geçerek Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu’ndan ilçe ve yapılan hizmetler hakkında bilgi aldı.
Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, ilçede sürdürülen çalışmaları Erzurum Milletvekili Muzaffer Gülyurt’a gösterdi. Sertoğlu, ilçede bulunan tarihi kaleyi göstererek yapılan istimlak çalışmalarında kendilerine yardım talebinde bulunduklarını söyledi. Sertoğlu, ayrıca Muzaffer Gülyurt’a ilçede başlatılan yer altı çalışmalarının büyük bir oranda tamamlandığını, tamamlanan cumhuriyet caddesinde çalışmaları sürdürülen üst yapı çalışmalarına yeni başladıklarını ve bir ay içerisinde bütün çarşının üst yapısının tamamlanacağını ifade etti.
Erzurum Milletvekili Muzaffer Gülyurt, belediye binasından ayrılarak bir kahvehanede Pasinlerli vatandaşlarla sohbet edip, onların sıkıntılarını dinledi. Gülyurt yol üzerinde dükkanları bulunan esnaflarla ayak üstü sohbetler edip onların sıkıntılarını ve taleplerini dinleyerek notlar aldı.
Gülyurt, Pasinler’den Erzurum’un Köprüköy ilçesine geçerken yol üzerinde bulunan Pasinler ilçesine bağlı Esendere köyüne uğrayarak, köyü gezdi ve köylülerle yaklaşık bir saat sohbet ettikten sonra Erzurum’un Köprüköy ilçesine geçti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.