Ekonomi Haber Girişi : 15 Kasım 2016 18:10

Milletvekili Ilıcalı, genç girişimcileri ziyaret etti

Milletvekili Ilıcalı, genç girişimcileri ziyaret etti
Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, temizlik ürünleri üreten ve 3 şubesiyle 111 kişiye istihdam sağlayan genç girişimcilerin fabrikasını ziyaret ederek taleplerini dinledi.
Erzurumajans-Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, temizlik ürünleri üreten ve 3 şubesiyle 111 kişiye istihdam sağlayan genç girişimcilerin fabrikasını ziyaret ederek taleplerini dinledi.

Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Erzurum Organize Sanayii Bölgesi'nde bulunan Enkabe Temizlik Ürünleri Fabrikasını ziyaret etti. Necati Zuhel ve Adem Zuhel'in girişimiyle, deterjandan kağıt havluya kadar temizlik ürünlerinin üretiminin yapıldığı fabrikayı gezerek incelemelerde bulunan Ilıcalı, genç girişimcileri taleplerini dinledi. Milletvekili Ilıcalı, Doğu Anadolu'nun Avrupa Birliği ülkeleriyle ihracat ve ithalat yapan ilk tesisi olma özelliğiyle dikkat çeken fabrika sahiplerini başarılı girişimlerinden dolayı takdir etti. Ilıcalı, Erzurum merkezli olarak Şanlıurfa ve İstanbul'da da hizmet veren, ayrıca 111 kişiye istihdam olanağı sağlayan girişimcilere "Bu çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Memleketimize hizmet eden herkesten Allah razı olsun. Yeter ki bir çivi çakılsın isterse avucumuzun içine çakılsın" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.