Siyaset Haber Girişi : 11 Mart 2014 13:56

Milletvekili Yılmaz, dur durak bilmiyor

Milletvekili Yılmaz, dur durak bilmiyor
AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, dün Başbakanın mitingine katıldıktan sonra Muş'tan dönerken Erzurum'un Hınıs ilçesine uğrayarak, yapılacak olan Hınıs mitingi öncesi seçim çalışmalarını değerlendirdi.
Erzurumajans-AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, dün Başbakanın mitingine katıldıktan sonra Muş'tan dönerken Erzurum'un Hınıs ilçesine uğrayarak, yapılacak olan Hınıs mitingi öncesi seçim çalışmalarını değerlendirdi.

AK Parti Hınıs İlçe Başkanı Zeki Aygün ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Yılmaz, gece geç saatlere kadar ilçe başkanlığında istişare toplantısı yaptı.

Milletvekili Yılmaz, Hınıs İlçesinin öncelikli ihtiyacı olan yatırımlar hakkında ilçe yönetiminin bilgisine başvurdu ve konunun ilgili bakanlara iletilebilmesi için elinden geleni yapacağını söyledi ve ekledi, "Hınıs Erzurum için çok önemli bir ilçe olduğundan buraya gereken değeri vereceğiz. Yeni Büyükşehir yasasıyla birlikte artık geniş bir alanda hizmet verilecek. Hınıs'ta modern belediyeciliğin en güzel örneklerini ortaya koyacağız. Bunun için tecrübemiz, kadromuz var. AK Partinin Türkiye için yaptığı gelişimler ortada. Bu hizmetlerin devamı noktasında halkımızın desteğinin devamını istiyoruz. Bugün düzenlenecek olan Hınıs mitingimize de tüm halkımız davetlidir." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.