İlçeler Haber Girişi : 14 Mart 2014 12:34

Milletvekili Yılmaz Pasinler'de

Milletvekili Yılmaz Pasinler'de
Erzurum'un Pasinler ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümü düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı.
Erzurumajans-Erzurum'un Pasinler ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümü düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı.

Pasinler'in düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümü nedeniyle sabah saat 09:00'da Hükümet konağı önünde saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okundu. Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yaptı. Törene Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen'de katıldı.
Programda İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün erkek ve kız bar ekiplerinin gösterilerinin yanı sıra kickboks grubu tarafından gösteriler sunuldu. Öğrenciler tarafından günün anlam ve önemine değinen şiirler ve kompozisyonlar okundu. Dereceye giren öğrencilere ve ilçede düzenlenen Kaymakamlık Kupası futbol müsabakalarında dereceye giren sporculara da ödüller verildi. Ödüllerini AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz'ın elinden alan gençler oldukça mutluydu.

Milletvekili Yılmaz, törenlerin ardından Pasinler esnafını ziyaret etti. Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu ve İlçe Başkanı Rahmi Kaya'dan ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı, vatandaşlarla sohbet etti ve sorunlarını dinleyerek anında ilgili bürokratlarla telefon görüşmesi yapmak suretiyle sorunları çözme yolunda önemli adımlar attı. Daha sonra Pasinler ilçesinin Demirdöven köyünde hemşerileriyle biraraya gelen Yılmaz, AK Partinin icraatlarını anlattı. Buradan ayrılarak Otlukapı köyünü de ziyaret eden Adnan Yılmaz kıraathanede vatandaşlara hitabetti. Samimi sohbetlerin ardından Erzurum'a doğru hareket etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.