Kültür-Sanat Haber Girişi : 27 Nisan 2012 09:05

Minik kareteciler 23 Nisan'ı Tatemi de kutladı

Minik kareteciler 23 Nisan'ı Tatemi de kutladı
Çelebispor Kulübü’nün minik karatecileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, tatemide kutladı.
Erzurum Ajans-Çelebispor Kulübü’nün minik karatecileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, tatemide kutladı. Minik karateciler, ellerindeki Türk bayrakları ile gösteri yaptı, coşkulu anlar yaşadı.
Karatede Erzurum’un lokomotifi olan ve Milli takıma gönderdiği sporcularla Erzurum halkının göğsünü kabartan Çelebispor, tatemi de bir ilke daha imza attı. Çelebispor Kulübü sporcuları Antrenörler Ahmet Çelebi, Muhammet Çelebi ve Özkan Kıriveroğlu yönetiminde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tatemi de kutladı. Eğlenceli bir karate idmanı yapan minik karateciler, ellerindeki Türk bayrakları ile gösteri yaptı. Bayrakları sallayarak coşkulu anlar yaşayan minik öğrenciler, coşku dolu anlar yaşadı. Karate 7. Bölge Sorumlusu Ahmet Çelebi, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle karate sporunu yapan minik sporculara yönelik bir eğlenceli antrenman programı uyguladık. Son derece güzel bir gün yaşadık. Tüm sporcularımız bu etkinlikten büyük bir mutluluk duydu. İlk kez tatemide 23 Nisan Bayramı kutlaması yaptığımız için de oldukça mutluyuz” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.