Bölge Haber Girişi : 07 Haziran 2011 17:48

Minik Pehlivanlar Kahramanmaraş'ta!..

Minik Pehlivanlar Kahramanmaraş'ta!..
Kulüplerarası 12-13 Yaş Greko-romen güreş grup birinciliği müsabakaları Kahramanmaraş'ta yapılacak.

Erzurum Ajans-Kulüplerarası 12-13 Yaş Greko-romen güreş grup birinciliği müsabakaları Kahramanmaraş’ta yapılacak. Zorlu müsabakalar öncesinde Erzurumlu güreşçiler Kahramanmaraş’a iddialı gitti.

Erzurumlu Güreşçiler, grup birinciliği müsabakaları için Kahramanmaraş’a gitti. Güreş Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan 12-13 Yaş Greko-Romen Güreş Grup Birinciliği Müsabakaları Kahramanmaraş’ta başlayacak. Müsabakalarda Erzurum’u 34 güreşçi temsil edecek. Antrenörlüğünu Abdulcelil Köseoğlu, Erol Altınışık ve Selçuk Baysal’ın yaptığı kafilenin başkanlığını ise Cuma Bengü yapıyor. Kahramanmaraş’a iddialı giden minik pehlivanlar madalyaları toplayarak Erzurum’a geleceklerini ifade ederek, şampiyonluk için kendilerine güvendiklerini söylediler. Erzurum Güreş Eğitimi Merkezi (GEM) Antrenörü Abdulcelil Köseoğlu, Şanlıurfa’da serbest stilde grup şampiyonu olduklarını ve Kahramanmaraş’ta da Greko-Romen güreşte de şampiyon olacaklarına inandığını belirtti. Köseoğlu, “Greko-Romen’de de grup şampiyonu olarak Erzurum’a döneceğiz” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.