Spor Haber Girişi : 13 Mart 2012 16:50

Minik pehlivanlar mindere çıktı

Minik pehlivanlar mindere çıktı
12 Mart Erzurum’un düşman işgalinden Kurtuluşunun 94. Yıl Dönümü nedeniyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü de sportif etkinlikler düzenledi.
Erzurum Ajans-12 Mart Erzurum’un düşman işgalinden Kurtuluşunun 94. Yıl Dönümü nedeniyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü de sportif etkinlikler düzenledi. Minikler güreş müsabakaları da çekişmeli geçti.
Erzurum Gençlik Hi
zmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Yakutiye Spor Salonu’nda düzenlenen Kurtuluş Kupası Güreş Müsabakaları büyük bir ilgi çekti. Erzurum ve ilçelerinin yanı sıra Trabzon’dan da minik pehlivanların katıldığı müsabakalarda minik pehlivanlar şampiyon olmak için kıyasıya mücadele etti. 12-13 yaş kurtuluş kupası kilolarında dereceye giren sporcular şöyle: 23-26 kiloda 1. Furkan Gökçe (Oltu), 2. Onurcan Karabulut, 3. Erdem Sağ, 3. Enfal Ali Yazıcı. 29 kiloda 1. Burak Dursun, 2. Emrullah Karslı, 3. Mehmet Bulut, 3. Mert Atalay. 32kiloda 1. Ruşen Ali Ucun, 2. Esat Töre, 3. İlyas Coşkun, 3. Burak Sinim. 35 kiloda 1. Tarık Oral, 2. Cem Daştan, 3. Yunus Yıldız, 3. Oğuzhan Sinim. 38 kiloda 1. Onurcan Aksakallı, 2. Alican Taşhan, 3. Sefa Aksakal, 3. Veysel Akar. 42-kiloda 1. Süleymen Dur, 2. Oktay Çiftçi, 3. Mehmet Binici, 3. A.Şamil Tohumcu. 47 kiloda 1. Latif Akçan, 2. Mehmetcan Karslı, 3. Ahmet Bozboğa, 3. Murat İncebulut, 53 kiloda 1. M. Emin Yağar, 2. Murat Özkan, 3. Mücahit Atasever, 3. Ercan Töre, 59 kiloda 1. Aydoğan Altun, 2. Alaaaddin çalmaşır. 66 kiloda 1. Ömer Özcan, 66-75 kiloda 1. Yasin Çakmaklı, 2. Mahmutcan Akkuş. Yapılan Kurtuluş Kupasında takım halinde birinciliği Yakutiye Gençlik Spor elde ederken, Şenkaya Gençlikspor ikinci, Yolspor ise üçüncü oldu. 110 sporcu ile son yıllarda katılımın en yüksek olduğu bir turnuva halini alan Kurtuluş Kupası Güreş Müsabakalarına Erzurum’un yanı sıra ilçeler ve Trabzon Dernek Pazarı Halk Eğitim Merkezi Güreş takımının katıldığına işaret eden Güreş İl Temsilcisi Selami Topaloğlu, müsabakalar sonunda dereceğe giren güreşçiler için madalya töreni düzenlediklerini ve ödüllerini verdiklerini söyledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.