Spor Haber Girişi : 06 Temmuz 2012 16:30

Minik tekmeler madalya için Gümüşhane'de

Minik tekmeler madalya için Gümüşhane'de
Erzurum Çelebispor Kulübü minik karate takımı Ana Sponsoru Karadayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı’nın destekleriyle Gümüşhane’ye gitti.
Erzurum Ajans-Erzurum Çelebispor Kulübü minik karate takımı Ana Sponsoru Karadayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı’nın destekleriyle Gümüşhane’ye gitti.
06-08 Temmuz 2012 tarihlerinde Gümüşhane’de yapılacak olan Minikler Türkiye şampiyonasına katılacak olan Çelebispor kafile başkanı Ahmet Çelebi ile antrenörler Muhammet Çelebi ve Emre Karataş yönetiminde Gümüşhane’ye giderken, Çelebispor’un Ana Sponsoru olan Karadayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı, minik karatecilere başarı dileğinde bulunarak, kendilerini uğurladı ve madalya beklediğini söyledi. Minik karatecilerde Karadayı’ya ve Erzurumlu sporseverlere madalya sözü verdi.
Kafile başkanı Ahmet Çelebi de her zaman işadamı Ahmet Metin Karadayı’dan maddi manevi destek gördüklerini belirterek, hedeflerinin Türkiye şampiyonu olarak Erzurum’a dönmek olduğunu söyledi. Çelebi, “Bize destek veren Ahmet Metin Karadayı’ya teşekkür ediyoruz, onun destekleri sonucu Gümüşhane’ye gidiyoruz” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.