Bölge Haber Girişi : 16 Haziran 2011 13:16

Minikler basketbol şampiyonu DSİ!..

Minikler basketbol şampiyonu DSİ!..
Kulüplerarası Minik Erkekler Basketbol İl Birinciliği maçları sona erdi. Cemal Gürsel Spor Salonu'nda oynanan ve nefesleri kesen maçlar sonunda şampiyonluk ipini DSİ Spor A takımı kazandı.

Erzurum Ajans-Kulüplerarası Minik Erkekler Basketbol İl Birinciliği maçları sona erdi. Cemal Gürsel Spor Salonu’nda oynanan ve nefesleri kesen maçlar sonunda şampiyonluk ipini DSİ Spor A takımı kazandı. DSİ Spor A takımı, DSİ Spor B takımı, Çelebispor, Gençlikspor ve Eğitim Gücü Spor Kulübü olmak üzere toplam beş takımın katılımı ile gerçekleştirilen Minikler Basketbol İl Birinciliği maçları bir hafta sürdü. Büyük çekişmelerin yaşandığı ve kıran kırana geçen basketbol maçlarında minik basketbolcular tüm hünerlerini sergilemeye çalışırken. Salondaki sporseverlerden alkış aldı. Çekişmeli geçen şampiyona da Antrenör Hamit Kavurmacı yönetimindeki DSİ Spor A takımı oynadığı dört maçın dördünü de kazanarak şampiyon oldu . Çelebi Spor turnuvanın ikincisi olurken, DSİ Spor B takımıda üçüncü sırada yer aldı.

DSİ NEVŞEHİR YOLCUSU

Bu sezon basketbolda altın çağını yaşayan DSİ spor Gençler ve Yıldızlar ve küçüklerden sonra miniklerde de şampiyon olmayı başardı. Yeşil-beyazlı takım şampiyonluk sonrası büyük bir sevinç yaşadı. DSİ Spor Basketbol Şube Sorumlusu Cem Culfa, çok çalışarak ve takım ruhu oluşturarak bugünlere geldiklerini belirtirken, Antrenör Hamit Kavurmacı, Bekir Sağsöz ve sporcuları kutladı. Culfa, kendilerine her zaman destek veren DSİ Bölge Müdürü Mustafa Bahadır, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a da teşekkür ederken, turnuvaya katılımlarından dolayı Çelebispor, Gençlikspor ve Eğitim Gücünü kutladı. Basketbol İl Temsilcisi Semahattin Yıldız’da minikler kategorisinde oynanan maçların zevkli ve çekişmeli geçtiğini belirterek, şampiyon olan DSİ Spor A takımına Nevşehir’de yapılacak olan grup maçlarında başarı dileğinde bulundu. Minikler İl Şampiyonu olan DSİ Spor A takımının kupasını Erzurum Cumhuriyet Baş Savcı Vekili Ömür Topaç verirken, İkinci olan Çelebispor kupasını İl temsilcisi Semahattin Yıldız’ın elinden aldı. Üçüncü olan DSİ Spor B takımının kupasını ise DSİ Spor Basketbol Şube Sorumlusu Cem Culfa verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.