Erzurum Haber Girişi : 14 Mart 2014 18:20

Müftülükten Dünya Kadınlar Günü etkinliği

Müftülükten Dünya Kadınlar Günü etkinliği
Dünya Kadınlar Günü Münasebetiyle İl Müftülüğü Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu tarafından Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yataklı servislerdeki kadın hastalara ve hasta yakınlarına yönelik ziyaretler yaptı.
Erzurumajans-Dünya Kadınlar Günü Münasebetiyle İl Müftülüğü Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu tarafından Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yataklı servislerdeki kadın hastalara ve hasta yakınlarına yönelik ziyaretler yaptı.

Erzurum Aile İrşat ve Rehberlik Bürosunda görevli Vaiz Rahime Atlaş, "Kadınların ve özellikle de annelerin her zaman fedakar olduklarını belirterek sadece kadınların 8 Martta değil yılın her günü hatırlanması gerekmektedir." dedi.

Atlaş, ziyaret ettiği hasta ve hasta yakını kadınlara kitap ve hadis broşürleri hediye etti.
Dünya Kadınlar günü münasebetiyle ayrıca Erzurum İl Müftülüğü Konferans Salonu'nda Aile İrşat ve Rehberlik bürosu tarafından "Bir Anne ve Eş Olarak Kadınlarımız" konulu konferans düzenlendi. İl Müftülüğü Eğitim Uzmanı Tuğba Bzkaya'nın konuşmacı olarak katıldığı konferansta İslam'da kadının anne ve eş rolleri hakkında katılımcılara bilgiler verildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.