Siyaset Haber Girişi : 06 Mayıs 2018 15:32

Muharrem İnce: Erdoğan’la da görüşeceğim Demirtaş’la da...

Muharrem İnce: Erdoğan’la da görüşeceğim Demirtaş’la da...
CHP’den Cumhurbaşkanı adayı olduktan sonra parti rozetini bırakan Muharrem İnce, diğer cumhurbaşkanı adaylarından randevu talep edeceğini açıkladı.
Erzurumajans-CHP’den Cumhurbaşkanı adayı olduktan sonra parti rozetini bırakan Muharrem İnce, diğer cumhurbaşkanı adaylarından randevu talep edeceğini açıkladı. Görüşme talebinin kabul edilmesi durumda Saray’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de görüşeceğini belirten İnce, HDP’li Selahattin Demirtaş’ı da cezaevinde ziyaretine gideceğini belirtti.

24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, seçim yarışında tüm adayları ziyaret edip, başarılar dileyeceğini belirterek, şu mesajı paylaştı;

“Cumhurbaşkanı adaylarına başarılar dilemek için yarın Sayın Meral Akşener, Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Temel Karamollaoğlu'dan randevu talep edeceğim, Sayın Selahattin Demirtaş'ı da cezaevinde ziyarete gideceğim.”


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.