Bölge Haber Girişi : 28 Eylül 2011 00:09

MÜSİAD Erzurum GİK'e hazırlanıyor!..

MÜSİAD Erzurum GİK'e hazırlanıyor!..
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'ya iletmek üzere dosya hazırlıyor.

Erzurum Ajans-Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'ya iletmek üzere dosya hazırlıyor.

MÜSİAD Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısı bu ay 30 Eylül - 1 Ekim 2011 tarihlerinde Erzurum MÜSİAD şubesi ev sahipliğinde Erzurum'da gerçekleştirilecek. Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nın katılımlarıyla yapılacak ve Gümrük Kapılarında Yaşanan Sorunlar ve Çözüm Önerileri konusunun masaya yatırılacağı toplantı iki gün sürecek.

MÜSİAD Genel İdare Kurulu toplantısına Başkan, Başkan Yardımcıları, Teşkilat Komisyonu ve Sektör Kurulları Komisyonu başkanları düzeyinde katılım sağlayacak olan MÜSİAD Malatya şubesi, toplantı öncesi Malatya'nın Gümrük Kapılarında Yaşanan Sorunları ve Çözüm Önerileri konulu rapor hazırlıyor.

Gümrük raporu kapsamında Malatya'daki resmi kurum, kuruluş, STK'ları ziyaret eden MÜSİAD Malatya Şubesi, ziyaretler kapsamında, Malatya Gümrük Muhafaza Müdürü Mehmet Karabağ'ı makamında ziyaret ederek, Malatya'nın Gümrük Kapılarında Yaşanan Sorunları ve Çözüm Önerileri konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.