Erzurum Haber Girişi : 13 Ekim 2012 14:30

MÜSİAD ESRUC heyetini ağırladı

MÜSİAD ESRUC heyetini ağırladı
MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı A. Mustafa Güvenli, Avrasya İpek Yolu Üniversiteleri Konsorsiyumu (ESRUC) toplantısı için Erzurum’da bulunan rektör ve bilim adamlarını öğle yemeğinde ağırladı.
Erzurum Ajans-MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı A. Mustafa Güvenli, Avrasya İpek Yolu Üniversiteleri Konsorsiyumu (ESRUC) toplantısı için Erzurum’da bulunan rektör ve bilim adamlarını öğle yemeğinde ağırladı.

3. ESRUC Toplantısına katılan Türkiye, Pakistan, Başkurdistan, Bangladeş, Kırgızistan, Azerbaycan, Gürcistan, Afganistan, Hindistan, Moğolistan, Malezya, Kazakistan, Macaristan, Yemen, Bosna, Irak, Kırım, Ukrayna ve Arnavutluk üniversitelerinden gelen 100’den fazla yönetici ve bilim adamı MÜSİAD Erzurum Şubesi tarafından Xanadu Otel’de organize edilen öğle yemeğinde bir araya geldi.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak başkanlığındaki toplantıya katılan rektör ve bulum adamları MÜSİAD’a ev sahipliğinden dolayı teşekkür ettiler.
MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı A. Mustafa Güvenli, böylesine önemli bir toplantıya ev sahipliği yapan Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak ve yönetimine teşekkür ederek, bilim adamlarını Erzurum’da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını kaydetti.

Yemek için otele gelen bilim adamları Xerox Türkiye Teknoloji Turu etkinlikleri kapsamında açılan son teknoloji ürünlerinin yer aldığı sergiyi de gezme imkanı buldular. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.