Spor Haber Girişi : 28 Mayıs 2012 14:30

MÜSİAD'da spor zirvesi

MÜSİAD'da spor zirvesi
Erzurum’un sporu Müstakil ve Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)Erzurum Şubesinde masaya yatırıldı.
Erzurum Ajans-Erzurum’un sporu Müstakil ve Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)Erzurum Şubesinde masaya yatırıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Çintimar, “Erzurum halkına ve gençliğine spor yaptırmak için seferber olduk” dedi.
25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’na ev sahipliği yaptıktan sonra, sporda ve kış turizminde önemli bir patlama yaşayan ve tesisleri 24 saat süreyle tam kapasite çalışan Erzurum’da halkın da spor yapması için çalışmalar yoğun bir tempoda devam ederken, Erzurum’un sporu Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)Erzurum Şubesi’nde masaya yatırıldı. MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı A. Mustafa Güvenli’nin daveti üzerine toplantıya katılan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Erzurum halkı ve Erzurum gençliğinin spor yapması ve obeziteden kurtulması için seferberlik ilan ettiklerini söyledi. Çintimar, “Erzurum halkının yüzde 25’inin spor yapması için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Erzurum Sivil Toplum Platformu(ESP)’unda bize destek vermesi memnuniyet verici” dedi.

VAKIF VE DERNEKLERDEN TAM DESTEK

MÜSİAD Erzurum Şubesi’nde Dernek Başkanı A. Mustafa Güvenli yönetiminde gerçekleştirilen toplantıya Palandöken Vakfı, Abdurrahmangazi Vakfı, Çağrıder, Vuslatder, İlim Yayma Cemiyeti, Ebu İshak Vakfı ve Derya Derneği Kotku Gençlikspor Kulübü yöneticileri katıldı. Toplantıya konuk konuşmacı olarak katılan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, MÜSİAD’ın başlattığı spor ve gençlik çalışmalarından büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek, dernek ve vakıfların son yıllarda üyelerine ve gençlere spor yaptırmasından duydukları mutluluğu dile getirdi. Çintimar, “Bizim tesislerimizin kapıları sonuna kadar spor severlere açık. Hangi saatte halk spor yapmak isterse, biz o saatte hazırız” şeklinde konuştu.

BİNİ AŞKIN ÖĞRENCİ KAMPTA BULUŞACAK

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, MÜSİAD ve ESP ile birlikte okulların tatile girmesinin ardından Yaz Spor Kursları sayesinde dernek ve vakıflar aracılığı ile bini aşkın öğrenciler Kandilli Kayak Merkezi tesislerinde bir haftalık bir kamp düzenlemeyi planladıklarını belirtirken, ESP temsilcileri de olaya sıcak baktı. Yaz Spor Okulları ve Yaz Kuran Kursları açılışının ilk haftasında öğrencilerin kamp yaparak kaynaşmaları açısından bu tür kampın çok yararlı olacağına işaret eden ESP temsilcileri ve MÜSİAD Şube Başkanı Güvenli, Çintimar’a da desteklerinden dolayı teşekkür etti.

GÜVENLİ ÇOK YARARLI BİR TOPLANTI OLDU

MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı A. Mustafa Güvenli, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın spor gelişmeleri hakkında kendilerini bilgilendirdiğini ve çok verimli bir yaz dönemi geçireceklerine inandığını belirterek, “Biz Fatih beyden sosyal sorumluluk kapsamında bugüne kadar ne talep ettiysek, kendisi bize yüzde yüz destek verdi. İnanıyorum ki yaz döneminde yüzme kurslarında olsun, buz pateni, buz hokeyi ve curling gibi kurslarda da bize her türlü desteği sağlayacaktır. Bu akşam burada yaptığımız toplantı da son derece yararlı oldu” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.