Erzurum Haber Girişi : 20 Haziran 2012 19:15

MÜSİAD'tan ERZURUMGİAD'a ziyaret

MÜSİAD'tan ERZURUMGİAD'a ziyaret
MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Mustafa Güvenli, ERZURUMGİAD Başkanı Mehmet Nuri Alim’i ziyaret etti.
Erzurum Ajans-MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Mustafa Güvenli, ERZURUMGİAD Başkanı Mehmet Nuri Alim’i ziyaret etti.
MÜSİAD Başkanı Güvenli, Erzurum Girişimci İş Adamaları Derneği’ni ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, Lojistik merkezin Erzurum’a önemli bir katkı sağlayacağını söyledi.
Teşvik paketi ve yatırımlar hakkında da değerlendirmelerde bulunan Güvenli, teşvik paketinde Erzurum altıncı bölge olmasının daha iyi olacağını belirtti. Erzurum’a insanlar yatırım için gelmezse kolundan tutup getireceklerini ifade eden Güvenli, Batı’da beşinci bölgelerin olmasının Erzurum’un işinin zorlaştıracağını kaydetti. Lojistik merkezin çok önemli olduğunu söyleyen Güvenli, Samsun lojistik merkez olamadan önce ihracatının 50 milyon dolar olduğunu lojistik merkez olduktan sonra bu rakamın 1 milyar dolara çıktığını bu yüzden lojistik alt yapının Erzurum için çok önemli olacağını belirtti.
ERZURUMGİAD Başkanı Mehmet Nuri Alim, ise “Çorum varken kim Erzurum’a yatırım yapsın, KOBİ’ler desteklenmeli şimdiye kadar kimse gelip de Erzurum’a yatırım yapalım demedi.” Diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.