Siyaset Haber Girişi : 30 Eylül 2015 14:45

Mustafa Ilıcalı kurumları ziyaret etti

Mustafa Ilıcalı kurumları ziyaret etti
Ak Parti Erzurum Milletvekili adayı Mustafa Ilıcalı, 1 Kasım Erken Genel Seçim çalışmasını aralıksız sürdürüyor.
Erzurumajans-Ak Parti Erzurum Milletvekili adayı Mustafa Ilıcalı, 1 Kasım Erken Genel Seçim çalışmasını aralıksız sürdürüyor.

Mustafa Ilıcalı Aziziye ilçesinde bulunan Şeker Fabrikası, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Aziziye Belediyesini ziyaret ederek, çalışan ve yöneticileriyle sohbet etti.

Yapılan ziyaret ve sohbetlerde birlik ve beraberlikten bahseden Mustafa Ilıcalı, "Bölgenin kalkınması ve kaliteli hizmet verebilmek için tek yürek olmak lazım. İnşallah önümüzdeki dönemde bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz. Bölgenin ekonomik ve sosyal alanda kalkınmasını sizlerle istişare etmekten mutluluk duydum" dedi.

Huzur ve birliğin sağlanması halinde her alandaki atılım ve kalkınmanın da beraberinde geleceğini belirten Mustafa Ilıcalı, birlik ve huzuru bozmaya yönelik yapılan iç ve dış saldırıların üstesinden gelecek bir millet olduğumuz kaydetti. Bölgesel güç olma yolunda siyasi ve iktisadi gelişme gösteren Türkiye'nin bu gücünü frenlemek isteyenlere karşı millet olarak birlik ve beraberlik için hareket etmenin kaçınılmaz olacağını kaydeden Mustafa Ilıcalı "Türkiye artık ulusal bir güç haline geldi. Bu bölgesel gücün oluşmasını da 13 yıllık Ak Parti kadroları gerçekleştirdi. Bu kadrolara halkımız tarafından yeniden verilecek görevle 2023 hedefi gerçekleşecektir" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.