İlçeler Haber Girişi : 25 Aralık 2012 15:28

Namaz kılana kahvaltı bedava!

Namaz kılana kahvaltı bedava!
Tortum Müftülüğü'nden sabah namazı sonrası kahvaltı ikramı.
Erzurumajans-Tortum İlçe Müftülüğü tarafından Tortum Merkez Cami’inde kılınan sabah namazından sonra İlçe Müftüsü Celal Büyük tarafından Cemaatle namazın önemi konulu hadis sohbeti yapıldı ve tüm camii cemaatine kahvaltı ikramından bulunuldu.

Tortum Merkezde ve yakın mahallelerde bulunan camii cemaatininde iştirak ettiği etkinlikte konuşma yapan İlçe Müftüsü Celal Büyük, “Tortum İlçe Müftülüğü olarak geçmiş yıllarda başlatmış olduğumuz bu etkinlik bu yılda devam edecektir her hafta kahvaltı ikramı olacaktır” dedi.
Etkinlik emekli Müftü Aşur Küçük’ün yaptığı duayla son buldu.

TORTUMDA KAHVEHANE SOHBETLERİ DEVAM EDİYOR

Öte yandan Tortum Müftülüğü tarafından Camiye gelmeyen veya gelemeyen vatandaşlara din hizmeti sunmak için geçmiş yıllarda tortum merkezde başlatılmış olan ve kısa sürede tüm beldelere yayılan kahvehane sohbetleri bu yılda sürdürülüyor.

Kahvehane sohbetleri programı dün akşam yatsı namazından sonra İlçe Vaizi Abdullah Gölükcü tarafından Tortum Aksu köyündeki kahvehanede “İslam ve Toplum” konulu sohbetle başlatıldı. Kahvehanedeki sohbete yoğun ilgi gösteren vatandaşlar bu uygulamanın çok faydalı olduğunu bu tür ortamlarda sorularını daha rahat sorduklarını bildirerek uygulamayı başlatan İlçe Müftüsü Celal Büyük olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.