İlçeler Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Narman`da teröre tepki yürüyüşü

Narman`da teröre tepki yürüyüşü
rzurum`un Narman ilçesinde terörü protesto yürüyüşü düzenlendi. Hakkari`nin Çukurca ve Yüksekova ilçelerinde PKK terör örgütü tarafından yapılan hain saldırılarda 24 askerin şehit olması, Narman ilçesinde gençlerin ve Narman Meslek Yüksek Okulu öğrencile
Erzurum Ajans-Erzurum`un Narman ilçesinde terörü protesto yürüyüşü düzenlendi.
Hakkari`nin Çukurca ve Yüksekova ilçelerinde PKK terör örgütü tarafından yapılan hain saldırılarda 24 askerin şehit olması, Narman ilçesinde gençlerin ve Narman Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin düzenlediği yürüyüşle protesto edildi.

Hükümet Konağı yanında toplanan grup, Türk bayrakları ile yürüyüşe geçti. "Şehitler ölmez vatan bölünmez", Kahrolsun PKK" şeklinde sloganlar atan gençler, Erzurum Caddesi`nden Narman Şehitliği`ne kadar yürüdü. Burada İstiklal Marşı`nı okuyan gençler, daha sonra geri dönerek aynı cadde üzerinden İlçe Jandarma Komutanlığı önüne geldi. Atatürk Anıtı önünde şehit isimleri tek tek okunurken, kalabalık "Burada" diye bağırdı. İlçe Emniyet Amirliği`nin güvenlik tedbirleri aldığı yürüyüş sonrası gençler olaysız şekilde dağıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.