Spor Haber Girişi : 23 Kasım 2012 17:00

Narmanlılar Curling'i sevdi

Narmanlılar Curling'i sevdi
Narmanspor Kulübü Asbaşkanı ve Erzurum Temsilcisi Erdal Karahan, Narmanspor’un hem bayanlarda hem de erkeklerde curlingde büyük hedefler peşinde olduklarını söyledi.
Erzurumajans-Narmanspor Kulübü Asbaşkanı ve Erzurum Temsilcisi Erdal Karahan, Narmanspor’un hem bayanlarda hem de erkeklerde curlingde büyük hedefler peşinde olduklarını söyledi. Yeşil-beyazlı kulübün Asbaşkanı ve Erzurum Temsilcisi Karahan, Narman’ı yönetenlerin ve Narmanlıların Buz hokeyinin yanı sırı Curling’i sevdiğini ifade etti. Karahan, “Curlingte ilk hafta maçları geride kaldı. Biz Curling Birinci Liginde iki kategoride de iddialıyız. Kaymakamımız, belediye başkanımız ve tüm Narmanların müsabakalarımıza ilgi göstermesi ve bizleri desteklemesi, çalışma şevkimizi daha çok artırdı” dedi.
Kulüp Başkanı Hüseyin Yavuz’un Narman’da kendisinin de Erzurum’da Narmanspor ile ilgili tüm gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten Karahan, “Narmanspor, Buz Hokeyinde ve curlingde hedeflediği noktaya varacak” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.