Spor Haber Girişi : 05 Ocak 2012 16:15

Narmanspor Curling'de iddialı

Narmanspor Curling'de iddialı
Narman Spor Curling erkek takımı play off a doğru emin adımlarla ilerliyor.
Erzurum Ajans-Narman Spor Curling erkek takımı play off a doğru emin adımlarla ilerliyor
Daha önce Narman Spor Bayan curling takımı çeyrek finali garantilerken erkekler takımı da Aralık ayında yaptığı maçlarda Ankara Üniversitesini 10-3 , Kocaeli Kağıt Sporu 10-5 yenerek Mart ayında oynanacak final maçlarına hak kazandı.

M
açlarla ilgili kısa bir bilgi veren Narman Spor Kulüp Başkanı Hüseyin Yavuz, “Futbolda olan başarılarımızın yanı sıra Curling Türkiye liginde de Bayan ve erkek curling takımları kurarak ilçemizi en iyi ve en güzel şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Öyle ki bayan takımımız çeyrek finali garantilerken erkekler takımı da Aralık ayında yaptığı maçlarda büyük başarılar kazanarak Play Off’ a doğru ilerliyor oyuncularıma ve takımımıza güveniyorum inşallah mart ayında oynanacak final maçlarında da bu tempoyla devam ederek istediğimiz yere gelmeyi planlıyoruz. Bizlere desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Abdullah Atakan Atasoya , İlçe Belediye Başkanımız Yücel Ahmet İşleyene ve tüm Narman Spora destek olan spor severlere sizin vesilenizle teşekkür ediyorum” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.