Erzurum Düzenleme Tarihi : 22 Ağustos 2020 21:59 Haber Girişi : 22 Ağustos 2020 22:03

Necdet Yaylalı vefat etti

Necdet Yaylalı vefat etti
Erzurum AK Parti İl Başkan Yardımcısı Necdet Yaylalı vefat etti.

Erzurumajans-Erzurum'un tanınmış isimlerinden, birçok sivil toplum kuruluşunda görev almış, esnaflık yapan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Necdet Yaylalı yakalandığı hastalıktan kurtulamayarak vefat etti.

 

Kısa bir süre önce yakalandığı Covid-19'a yenik düşen Necdet Yaylalı'nın cenazesi yarın (Pazar) Aziziziye ilçesine bağlı Rizekent Köyünde öğle namazının meteakip defnedilecek.

 

Erzurumajans olarak merhum Necdet Yaylalı’ya Allah'tan rahmet, başta Yaylalı ailesi olmak üzere tüm yakınlarına başsağlığı dileriz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ömer Faruk Gültekin 30 Ağustos 2020 10:14

    Merhuma Necdet abimize Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet, ruhu şâd, kabri nur olsun. Ailesine ve sevenlerine Rabbim sabırlar versin.

  • nazmi uçkan 24 Ağustos 2020 11:57

    afyon dinardan nazmi uçkan.MTTB afyon dinar teşkilatı olarak,ALLAH rahmet etsin diyoruz.necdet ağabeyi dava adamı olarak görmek yetmez;büyük dava adamıydı

  • Zülküf Usanmaz 23 Ağustos 2020 20:35

    Ortaokul ve liseli yıllarımızda vakıflar yurdunda yurt arkadaşıydık. Bu arkadaşlığımız samimi olarak bu güne kadar devam etti.Ticarette ve sosyal hayatta çalışkandı,becerikliydı.Özenli ve temiz bir yaşayışı vardı.Allah rahmet ve mağfiret etsin..İnşallah mekanı Cennet-i Ala olur.