Siyaset Haber Girişi : 04 Ağustos 2012 14:00

Numan Kurtulmuş Erzurum'da

Numan Kurtulmuş Erzurum'da
HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, partisinin Erzurum il teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılmak üzere bugün Erzurum'a geldi.
Erzurum Ajans-HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, partisinin Erzurum il teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılmak üzere bugün Erzurum'a geldi.
Erzurum Havalimanında İl Başkanı Teoman Kümbet ve çok sayıda partili tarafından karşılanan Genel Başkan Kurtulmuş, iftar programı öncesinde bir basın toplantısı düzenleyecek. Palandöken Kayak Merkezi'ndeki bir otelde partisince düzenlenecek olan iftar yemeğine katılacak olan Kurtulmuş’un İftar sonrası İstanbul’a döneceği öğrenildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • celil 01 Ocak 1970 02:00

    yazık çok yazık.sende iktidarın koltuk sevdasına düştün ama bilki sen bir şey olamayacaksın.yeni bir medeniyet projesi dedin.ama hepsi boş çıktı.demek tek derdin koltukmuş.Bu kadar siyasette ilkesiz davranan ilk sen değilsin.ama sonda olmaycaksın sayın kurtulmuş bey.Erzurum yönetiminden bir ksımı yanındaki zevat agd nin malına(yurduna)hile ile el koydu iç ettiler onlarda vakıf malına el koyduğu için zelil olacaklar.3 günlükl dünya menafaati için siyasi müretd dedikleri gruba giriyorlar.