Türkiye Haber Girişi : 19 Mayıs 2016 16:08

Nusaybin'de bombalı tuzak: Şehit ve yaralılar var...

Nusaybin'de bombalı tuzak: Şehit ve yaralılar var...
Mardin 'in Nusaybin İlçesi'nde el yapımı bombanın patlatılması sonucu bir asker şehit olurken, 8 asker yaralandı.
Erzurumajans-Nusaybin'de öğle saatlerinde, bir binada tuzaklanmış el yapımı patlayıcının patlaması sonucu bir asker şehit oldu, 9 güvenlik görevlisi de yaralandı.

14 Mart'ta ilan edilen sokağa çıkma yasağının 66. güne girdiği Mardin Nusaybin'de sıcak çatışmalar, patlamalar yaşanıyor. Terör unsurlarının yoğun olarak bulunduğu Abdulkadir Paşa Mahallesi'nde, güvenlik güçlerinin bir binada arama yaptığı sırasında, binaya tuzaklanmış halde bulunan el yapımı patlayıcının (EYP) infilak etmesi sonucu bir asker şehit oldu.

Bugün öğle saatlerinde icra edilen operasyonda; Abdulkadirpaşa Mahallesi'ndeki bir binada arama yapıldığı sırada; binada tuzaklanan EYP'nin patlaması sonucunda, bir askerin şehit olduğu, 9 güvenlik görevlisinin ise yaralandığı kaydedildi.

Yaralı güvenlik güçleri, olay yerine intikal eden sağlık görevlilerince tedavi edilmek üzere Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlçede operasyonlara devam ediliyor.

SABAH SAATLERİNDE DE VAN'DAN ACI HABER GELMİŞTİ!

Van'ın Gürpınar ilçesine bağlı Yalınca Mahallesi kırsalında teröristlerle çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Yalınca Mahallesi'nin, Hakkari sınırındaki Sümbül Dağı bölgesinde arama tarama faaliyeti yürüten güvenlik güçleriyle terör örgütü PKK mensupları arasında çatışma çıktı.

Çatışmada 1 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı. Yaralı asker, helikopterle Van Asker Hastanesine kaldırıldı.

Bölgede hava destekli operasyon sürüyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.