İlçeler Haber Girişi : 02 Ocak 2012 13:27

Öğrenci velileri salona sığmadı

Öğrenci velileri salona sığmadı
Oltu Anadolu İmam Hatip Lisesi, Okul-Aile Birliği toplantısı yapıldı. 2011 yılının son gününde yapılan toplantı okul salonunda gerçekleştirildi.
Erzurum Ajans-Oltu Anadolu İmam Hatip Lisesi, Okul-Aile Birliği toplantısı yapıldı. 2011 yılının son gününde yapılan toplantı okul salonunda gerçekleştirildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın okunmasıyla başlayan toplantıda Okul Müdürü Önsel Yeğin, velilere yönelik yapmış olduğu konuşmada İmam hatip liselerinin üniversiteye giriş yönünden önlerinin açık olduğunu söyledi. Mevcut okul binasının yeterli olmadığını belirten Yeğin, okulun yanında bulunan alana 7 katlı 700 metrekarelik yeni ve modern bir okul binası yapılacağını ifade etti.

İmam Hatipte yetişen gençlerin Kur`an ve Peygamberinin ahlakıyla yetiştirmeye çalıştıklarını aktaran Yeğin, zamanın gerektirdiği ilmi öğrencilere aktardıklarını söyledi.
Velilerin okula çok daha sık gelmelerini isteyen müdür Yeğin, öğrencileriyle daha çok ilgilenmelerini istedi.

Daha sonra kürsüye gelen okul-aile birliği başkanlığına yeni seçilen Süleyman Yıldırım ise okulun temizliğinin daha iyi olması, öğrencilerin daha güzel ve daha iyi çalışmaları, etüt programlarının çok daha iyi şartlarda yapılması yönünde uyarılarda bulundu.
T
oplantıya katılan velilerin okulu daha sık ziyaret etmelerini isteyen Yıldırım, toplantıya iştirak edenlere de teşekkür etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.