İlçeler Haber Girişi : 05 Haziran 2013 13:31

Öğrenciler için ankesörlü telefon

Öğrenciler için ankesörlü telefon
Erzurum'un Karaçoban İlçesi'ne bağlı Karaköprü Köyü İlköğretim Okuluna ve Aile Sağlık Merkezine ankesörlü telefon kuruldu.
Erzurumajans-Erzurum'un Karaçoban İlçesi'ne bağlı Karaköprü Köyü İlköğretim Okuluna ve Aile Sağlık Merkezine ankesörlü telefon kuruldu.

Türk Telekom tarafından kurulan ankesörlü telefonla hem vatandaşlar , hem de öğretmen ve öğrenciler ankesörlü telefonla konuşmanın tadını çıkardılar. Yapılan açıklamalar da; Karaköprü Köyün de eğitim gören ilk ve ortaokul da eğitim ve öğretim gören öğrencilerin cep telefonlarını kullanarak , hen radyasona maruz kalındığını ve derslerini etkilediği belirtilerek okula ankesörlü telefonun taktırıldığı belirtildi.

Okul öğrencileri ise ankesörlü telefonla konuşmanın tadını çıkarak, daha ucuz ve avantajlı olduğunu söylediler. Ayrıca, Öğrencilerin Türk Telekom'un başlattığı sabit hatlarla ücretsiz görüşme yapılabileneceği belirtildi.

Edilinen bilgilere göre Hınıs İlçesi'nde 13, Karayazı İlçesi'nde 4, Tekman İlçesi'n de 13 ve Karaçoban İlçesi'n ise 7 adet ankesörlü telefonun bulunduğu öğrenildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.