Erzurum Haber Girişi : 28 Eylül 2017 21:15

Öğrencilerden gazilere ziyaret

Öğrencilerden gazilere ziyaret
Erzurum'daki Palandöken Polis Amca İlkokulu ile Aziziye Vali Vefik Kıtapçıgil İlkokulu öğrencileri Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şubesini ziyaret etti.
Erzurumajans-Erzurum'daki Palandöken Polis Amca İlkokulu ile Aziziye Vali Vefik Kıtapçıgil İlkokulu müdür, öğretmen ve öğrencilerinden oluşan 150 kişilik öğrenci grubu Gaziler haftası dolayısıyla, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şubesini ziyaret etti.

Dernek binasını gezen öğrenciler gazilerle tek tek tanıyarak sohbet ettiler. Dernek Başkanı Recep Akgül, öğrencilere Şehitlik ve Gazilik hakkında bilgi verdi. Duygulu anların yaşandığı ziyarette öğrenciler merak ettiklerini Başkan Akgül'e sordu.

Öğrencilerden birinin, "Sizin için neler yapabiliriz?" sorusuna Başkan Akgül, "Bizlere birşey yapmak istiyorsanız okuyun güzel makamlara gelin, birlik ve beraberlik içerisinde vatanımıza ve bayrağımıza sahip çıkın. Bu bize yeter" diye konuştu.

Ziyaretin sonunda öğrenciler gazilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.