Bölge Haber Girişi : 08 Nisan 2011 16:26

Öğretmen vahşeti için özel ekip kuruldu!..

Öğretmen vahşeti için özel ekip kuruldu!..
Erzurum'un Pasinler ilçesinde kadın öğretmenin okul çıkışı darbeden saldırganların yakalanması için 15 kişilik özel ekip oluşturuldu.

Erzurum Ajans-Pasinler ilçesinde kadın öğretmenin okul çıkışı darbeden saldırganların yakalanması için 15 kişilik özel ekip oluşturuldu.

Saldırganların yakalanması için oluşturulan özel ekip, ilçede görgü tanığı ve şüpheli görülen 15 kişinin ifadesine başvururken, olay mahalline yakın bir iş yerindeki güvenlik kamerasının kayıtlarını inceledi.

Milli Egemenlik İlköğretim Okulu'nda 20 gündür öğretmenlik yapan sınıf öğretmeni A. K'nın yoğun bakımdan çıkmasının ardından alınan ifadesi üzerine soruşturmanın daha da derinleştirildiğini belirten yetkililer, 6 Nisan tarihindeki 14. 00 ve 16. 00 saatleri arasında ilçede bulunan diğer iş yerlerindeki bulunan güvenlik kamera kayıtlarının da tek tek kontrol edildiğini bildirdi.

Okulun bulunduğu Yamaç Mahallesi ile olayın gerçekleştiği Erzurum Kapı Mahallesi Külekçioğlu Sokak'taki metruk yapının bulunduğu bölgeyi tarayan özel ekip, A. K. öğretmenin öğrencileri ile de görüştü.

Bu arada ilçeye giriş ve çıkış yapan herkesin genel bilgi taraması ile araç kontrollerinin Pasinler İlçe Emniyet Müdürlüğü ve özel ekibin iş birliğinde gerçekleştirildiği kaydedildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.