Eğitim Haber Girişi : 14 Şubat 2013 12:33

Okul müdürleriyle toplantı yapıldı

Okul müdürleriyle toplantı yapıldı
İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge başkanlığında, il genelindeki mesleki ve teknik eğitim okul-kurum müdürleriyle genel bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yapıldı.
Erzurumajans-İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge başkanlığında, il genelindeki mesleki ve teknik eğitim okul-kurum müdürleriyle genel bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıda ildeki mesleki ve teknik eğitimin genel değerlendirilmesi yapılınken, mesleki ve teknik eğitimde yapılması gereken hamleler üzerinde duruldu. Toplantıda konuşan Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, özellikle mesleki ve teknik eğitimdeki okullaşma oranının artırılmasının gerektiğini vurgularken, okulların alan/dallarını tanıtıcı sunumlarını ortaokul son sınıf öğrencileriyle paylaşılmasının önemli olacağını belirtti.

Okul- kurum müdürlerinin okullarında yapmış olduğu güzel uygulamaların paylaşıldığı toplantıya katılan müdürler ilde mesleki ve teknik eğitim okul- kurum müdürlerini bir araya getiren toplantının ilk defa yapıldığını ve faydalı olduğunu vurguladılar.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.