Erzurum Haber Girişi : 12 Aralık 2013 16:27

Okul yolu dondurdu

Okul yolu dondurdu
Dondurucu soğuk ve kar yağışının etkisini sürdürdüğü Erzurum'da okulların tatil edilmemesi velileri isyan ettirdi.
Erzurumajans-Levent Akpınar'ın haberi-Kar ve tipinin etkili olduğu Erzurum'da okulların tatil edilmemesi velileri isyan ettirdi. Sabah okula gitmek için evden çıkan öğrenciler, hem karlı yollar, hem dondurucu soğuk hem de etkisini her geçen dakika artıran tipiyle mücadele etti.

Kar esareti yaşayan Erzurum'da gün boyu etkisini sürdüren kar ve tipi öğrenciler için adeta işkenceye dönüştü. Dün akşamdan itibaren kar ve tipinin etkili olduğu kentte sabah çok sayıda öğrenci karlara bata çıka okulun yolunu tuttu. Dondurucu soğuğa rağmen okulların tatil edilmemesine bir anlam veremediklerini belirten veliler ise yetkililere ateş püskürdü.

Bir çok kentte okulların tatil edildiğini ancak Erzurum'da yetkililerin dondurucu soğuk ve kar yağışına rağmen duyarsız kaldığını belirten veliler, " Servis imkanı olmayan çok sayıda öğrenci okuluna yürüyerek gidiyor. Biz bile yürümekte zorluk çektiğimiz bu havada çocuklarımız perişan oldu"dediler...
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ayşe 01 Ocak 1970 02:00

    vali donduk bugün tatil et matematik sınavından kurtulalım be

  • dadas25 01 Ocak 1970 02:00

    su memleketı yonetenler bu soguk havayı hıc mı hıssetmezler bunlar cocuk pardoooon bu yonetıcıler makamlarından sıcak yerlerın den cıkmadıkları ıcın bı haberler pardon