Spor Haber Girişi : 11 Şubat 2014 14:11

Olay hakem Yunus Yıldırım konuştu

Olay hakem Yunus Yıldırım konuştu
Sivasspor maçında Fenerbahçe'nin net penaltısını es geçen Yunus Yıldırım, o pozisyon hakkında konuştu.
Erzurumajans-Sivasspor maçında Fenerbahçe'nin net penaltısını es geçen Yunus Yıldırım, o pozisyon hakkında konuştu.

Sivasspor maçında Fenerbahçe'nin net penaltısını es geçen Yunus Yıldırım, o pozisyonda beşinci hakem Murat Türker'den "Top göğüsten sekti" uyarısı aldığını ifade ederek, "Sonradan izlediğim zaman, pozisyonun çok net penaltı olduğunu gördüm. Herkesten çok özür diliyorum" dedi.

HT Spor'dan Atilla Türker'in haberine göre, Sivasspor-Fenerbahçe maçındaki kötü yönetimi nedeni ile büyük tepki toplayan Yunus Yıldırım, beşinci hakem Murat Türker'den "Top göğüsten sekti" şeklinde uyarı aldığını anlattı. Yıldırım,"Murat Türker'in uyarısını dikkate aldım. Pozisyonu iyi göremediğim için devam ettirdim. Ancak sonradan izlediğim zaman, pozisyonun çok net penaltı olduğunu gördüm. Maçın kaderi ile oynadığım ve herkesi zor durumda bıraktığım için çok üzüldüm. Kendimi affedemiyorum. İçim içimi yiyor. Böyle büyük bir hata bana hiç yakışmadı. Herkesten özür diliyorum. Bana güvenenleri mahcup ettiğim için inanılmaz derecede üzgünüm. Penaltı olduğunu nasıl göremedim, inanamıyorum. Ne diyeceğimi de bilemiyorum" diye konuştu.

"EGEMEN'E FİZİKİ MÜDAHALEDEN KIRMIZI KART"

Yunus Yıldırım, Egemen'e kendisine fiziki müdahalede bulunması sebebyile kırmızı kart gösterdiğini söyledi. Meireles'e çıkarttığı sarı kartta da hata yaptığını kabul eden Yıldırım,"Meireles'in vurma amacı niyetinde olmadığını düşündüm. Bu yüzden sarı kart çıkarttım. Oysa sonradan izlediğimde yanıldığımı anladım. Kırmızı göstermem gerekirdi" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.