Bölge Haber Girişi : 17 Aralık 2010 13:49

Öldürülen genç toparağa verildi!..

Öldürülen genç toparağa verildi!..
17 bıçak darbesi ile öldürülen genç adam toprağa verildi..

Erzurum Ajans-Erzurum’da 17 yerinden bıçaklanarak hunharca öldürülen genç adam toprağa verildi.
Annesine ait cep telefonunu tamire götürmek için evinden üç gün önce ayrılan ve daha sonra kendisinden haber alınamayan bir kız çocuk babası Yunus Aydemir (35), 17 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Dün Yoncalık semtinde harabe bina içerisinde cesedi bulunan Aydemir, bugün Narmanlı Camisi’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yukarı Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze namazına acılı yakınları ile çok sayıda cemaat katıldı.
Erzurum Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı sivil polis ekipleri de cenaze namazını uzaktan takip ederlerken, katil yada katil zanlılarının cenaze namazına katılma ihtimaline karşı cemaati kamerayla kaydetti.
Cinayete kurban giden Yunus Aydemir’in abisi Mehmet Aydemir, üç gün önce kayıp müracaatında bulunduklarını dün de bir çöpçü tarafından harabe bina içerisinde cesedin görülerek bulunduğunu belirtti. Aydemir, Emniyet yetkililerinden vahşi cinayetin bir an önce aydınlatılmasını isteyerek, “Bizim kardeşimiz öldürüldü. İçimiz yanıyor. 1 kız çocuğu vardı. Eşinden 4 yıl önce boşanmıştı. Sabit bir işi yoktu. Kardeşimizi kim öldürdü? Kim böyle hunharca 17-18 bıçak darbesiyle öldürdü? Bizim kardeşimizin katili
sokaklarda dolaşıyor. Başkalarının da canı yanmasın. Bir an önce cinayet aydınlatılsın” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.