İlçeler Haber Girişi : 17 Şubat 2013 12:06

Oltu ilçe teşkilatından köy ziyaretleri

Oltu ilçe teşkilatından köy ziyaretleri
AK Parti Oltu İlçe teşkilatı, yeni çıkan Büyükşehir Yasası’nın yürürlüğe girmesinin ardından mahalle kapsamına alınacak olan köylerde seçim çalışmalarına başladı.
Erzurumajans-AK Parti Oltu İlçe teşkilatı, yeni çıkan Büyükşehir Yasası’nın yürürlüğe girmesinin ardından mahalle kapsamına alınacak olan köylerde seçim çalışmalarına başladı.

Oltu Belediye Başkan vekili Temel Demirtaş, AK Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir, İl Genel Meclisi üyesi Oktay Cengiz ve ilçe teşkilatından bir grup partili köy ziyaretlerine başladı. İlk ziyaretini İnci Köyü’ne yapan ilçe teşkilatı köylülerle bir araya gelerek yeni Büyükşehir Yasasını anlattılar.

AK Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir, köylülerin Büyükşehir Yasası ile ilgili sorularını cevaplandırdı. Köylülerin sıkıntılarını da dinleyen partililer, köydeki yaşlı ve hastaları da ziyaret ederek hayır dualarını aldılar. AK Parti Oltu İlçe Başkanı Demir, Oltu’ya bağlı toplam 65 köyün tamamını ziyaret ederek köylü vatandaşların sorunlarını yerinde çözmeye çalışacaklarını kaydetti.

Başkan Demir, köy ziyaretleri esnasında partilerine gönül vermiş vatandaşların yeni üye kayıtlarını da yaptılar. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.