Bölge Haber Girişi : 13 Mart 2011 13:00

Oltu Polisinden bağımlılık konferansı!..

Oltu Polisinden bağımlılık konferansı!..
Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından Oltu Halk Eğitim Merkezinde kurs gören kursiyerlere Madde Bağımlılığı İle Etkin Mücadele konulu konferans verildi.

Erzurum Ajans-Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından Oltu Halk Eğitim Merkezinde kurs gören kursiyerlere “Madde Bağımlılığı İle Etkin Mücadele” konulu konferans verildi.

Oltu Kaymakamlığı’nın uygun görüşleri ile Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğü, Oltu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Oltu Halk Eğitim Merkezi koordinesinde Oltu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen konferansa konuşmacı olarak Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlisi Emniyet Amiri Tümer Yılmaz katıldı.

Madde Bağımlılığı İle Etkin Mücadele konulu bir konferansa Oltu Halk Eğitim Merkezi’nde görevli yaklaşık 50 kursiyer dinleyici olarak katılırken Emniyet Amiri Tümer Yılmaz tarafından; Madde Bağımlılığı, Bağımlılık Yapan Maddeler, Bağımlık Süreci, Bağımlı Olanların Kaybettikleri, Bağımlı Olmayanların Kazandıkları, Bağımlılık Yapan Maddelere Temas Yaşı, Sigara Ve Alkolün Zararları, Alkolün Trafik Kazalarına Olumsuz Etkileri, Tedavi Merkezleri gibi konularda bilgiler verildi.

Emniyet Amiri Tümer Yılmaz, katılımcılardan özellikle sigara ve alkol içmemelerini, eğer içiyorlarsa da kesinlikle gençlerin ve çocukların karşısında içmemelerini istedi.

Konferansa katılanlara ayrıca Türkiye Yeşilay Cemiyetinden temin edilen bağımlılıkla ilgili çeşitli kitapçıklar ve el broşürleri ilçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından dağıtıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.