Spor Haber Girişi : 24 Ağustos 2015 15:59

Oltu'da doğa yürüyüşleri sürüyor

Oltu'da doğa yürüyüşleri sürüyor
Oltu'da doğaseverlerin başlattığı doğa yürüyüşü aksatılmadan devam ediyor.
Erzurumajans-Oltu'da doğaseverlerin başlattığı doğa yürüyüşü aksatılmadan devam ediyor. Üç hafta önce bir grup doğaseverin sağlık bir yaşam sürebilmek için yapmış oldukları doğa yürüyüşü bu haftada 40 km'lik parkurla devam etti.

Ekip sorumlusu emekli öğretmen Osman Aslan, "Üçüncü doğa yürüyüşümüze Köroğlu kalesinin önünden başlayacağız Dutlu köyü yaylasında öğlen yemeği vereceğiz. Sonrada Güllüce köyü Yaylasından devam ederek Güllüce köyünde noktalayacağız." dedi. Aslan, İHA Oltu Muhabiri Dursun Murat Aydın'a da yürüyüşe katıldığı için teşekkür etti.

Yürüyüş büyük bir keyif içerisinde geçerken öğle yemek molasına Dutlu köyü yaylasında İsmail ve Mustafa Akbulut kardeşlerin kaymak ve mısır unundan yapılmış kuymak ikramında bulundular. Yürüyüş ekibi "Yaylada kuymak yemek bizlere doping gibi geldi" dediler. Ekibin Doktoru İbrahim Ekinci ise "Sağlık için yürüyüşümüzün üçüncü etabı bayağı uzun oldu. Takriben 40 km bir yol kat ettik. Her ne kadarda doktor olsak da kantarın topuzu biraz fazla kaçtı. Ekipteki herkes hayli yoruldu. Bundan sonraki yürüyüşlerimiz çok daha kısa olmasına özen göstereceğiz." Diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.