Bölge Haber Girişi : 10 Mart 2011 12:29

Oltu'da akaryakıt indirimi!..

Oltu'da akaryakıt indirimi!..
Erzurum'un Oltu ilçesinde akaryakıt istasyonu işleten Adem Yeşilbaş, müşteri memnuniyetini artırmak için her gün 20.00 - 24.00 saatleri arasında benzin fiyatında indirim yapıyor.

Erzurum Ajans-Erzurum’un Oltu ilçesinde akaryakıt istasyonu işleten Adem Yeşilbaş, müşteri memnuniyetini artırmak için her gün 20.00 - 24.00 saatleri arasında benzin fiyatında indirim yapıyor. Yeşilbaş, bir depo benzinde 25 lirayı bulan indirimin büyük ilgi gördüğünü söyledi. Afrika ülkelerinde başlayan ayaklanmaların ardından litre fiyatı yükselen akaryakıt ürünleri, sürücülere zor günler yaşatıyor. Artan fiyatlarla birlikte satışların düşmesi üzerine Oltu’da akaryakıt istasyonu sahibi Adem Yeşilbaş, başlattığı kampanyayla müşterilerine nefes aldırıyor. Yeşilbaş’ın yaptığı kampanyayla her akşam 20.00 – 24.00 saatleri arasında bir depo akaryakıt alan müşteriler, 20 ila 25 lira arasında değişen indirimden yararlanıyor. Müşterilerin kampanyaya büyük ilgi gösterdiğini anlatan Yeşilbaş, “Akaryakıt fiyatının yükselmesinden sonra bir çok vatandaş otomobilinin deposunu dolduramaz hale geldi. İşlerdeki durgunluğu sona erdirmek için bu kampanyayı yaptık. Haftada bir kere deposunu doldurup 25 lira indirimden yararlanan bir müşterinin ayda 100 lira kar ettiği indirime ilgi büyük oldu” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.