Bölge Haber Girişi : 17 Şubat 2011 13:24

Oltu'da metruk binalar yıkılıyor!..

Oltu'da metruk binalar yıkılıyor!..
Erzurum'un Oltu ilçesinde görüntü kirliliği oluşturan metruk binalar sahiplerinden onay alınarak tek tek yıkılıyor.

Erzurum Ajans-Erzurum’un Oltu ilçesinde görüntü kirliliği oluşturan metruk binalar sahiplerinden onay alınarak tek tek yıkılıyor.

Oltu Belediyesi’nce Aslanpaşa Mahallesi’nde bulunan Musa Kaya isimli vatandaşa ait iki katlı metruk bina bugün sabah saatlerinde belediye ekiplerince yıkıldı. İlçe merkezinde bulunan ve görüntü kirliliği oluşturulan metruk binalar belediye başkanlığının çalışması sayesinde yıkılıyor. Belediye Zabıta ekipleri, İtfaiye ve yıkım ekiplerinin ortak çalışması sonucu 2 katlı metruk bina yaklaşık bir saat süren çalışma sonunda yıkıldı.

Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, ilçede tehlike oluşturan metruk binaların yıkılması için başlattıkları çalışma ile bina sahiplerinin onayını alarak söz konusu metruk bina enkazlarının belediye ekiplerince kaldırıldığını söyledi. İlçe merkezine estetik bir görünüm kazandırmak için söz konusu çalışmayı diğer bölgelerde de uygulamayı planladıklarını anlatan Başkan Ziyrek, metruk bina sahiplerinden çalışmaya destek vermelerini istedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.