Bölge Haber Girişi : 06 Kasım 2009 00:10

Oltu'da minik öğrencilerin bayrak aşkı!..

Oltu'da minik öğrencilerin bayrak aşkı!..
Erzurum'un Oltu İlçesinde Mehmet Akif Ersoy ilköğretim Okulu Ana sınıfı öğrencileri hazırladıkları Türk Bayrağı'nı okul Müdürlerine armağan etti.

Erzurum Ajans-Erzurum'un Oltu İlçesinde Mehmet Akif Ersoy ilköğretim Okulu Ana sınıfı öğrencileri hazırladıkları Türk Bayrağı'nı okul Müdürlerine armağan etti.

Ana Sınıfı Öğretmeni Hatice Karanfil ile birlikte 18 öğrencinin karton, Grafon ve simlerle hazırladığı Türk Bayrağı tablosu karşısında duygulu anlar yaşayan Okul Müdürü Sıtkı Toksoy, birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bir dönemde ana sınıfı öğrencilerinin hediyesi karşısında büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi.

Hazırladıkları Türk Bayrağı'nı okul Müdürü Toksoy 'a armağan eden minik öğrenciler, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla böyle bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi. Okul Müdürü Toksoy, Türk Bayrağını odasında asacağını belirterek, "Bayrak vatanın kalbinde, bizim kalbimizde sonsuza kadar yaşayacaktır" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.